njanja -> Brak i opomena (23.5.2013 11:41:57)
|
Renata, vezano za temu koju si zaključala i gdje si me opomenula. Meni, s poštovanjem tebe, opomena ništa ne znači jer ne provodim vrijeme više ovdje pa da me i banirate, nije me briga...A ako želim, mogu otvoriti 100 novih nickova ako želim promicati svoje stavove. Ovim putem i opomena tebi što si čekala skoro 48 sati da opomeneš Marijači koja je rekla da će ljudi skoro poželjeti ženiti se sa životinjama,citiram: "recimo još malo proširili i na užu rodbinu, ispod 4. koljena pa i na kućne ljubimce... a možda i na domaće i divlje životinje... ono - udajem se za pitona, on je tak dobar prema meni!" Njenu osobnu situaciju komentirala sma isključivo zbog toga da dokažem i pokažem da se OBITELJ kao zajednica muškarca i žene NE PODRAZUMIJEVA samo kao takva. Da bi to bila ZAJEDNICA, tada treba postojati zajedništvo, poštovanje i partnerstvo, puno kompromisa, a ako je to sve postignuto, nije bitno d ali je to između dva muškarca, dvije žene i muškarca i žene. Upravo zato jer je ona JAVNO na ovom forumu godinama iznosila svoje bračne probleme i što smo svi posvjedočili što se tamo dešavalo (nadam se da je ovaj izraz DEŠAVALO u perfektu), ona zadnja koja može obezvrijeđivati homosekusalne zajednice. I za kraj, promičem svoj stav da ću potpisati svaki referendum na kojem ću moći staviti svoj glas za homosekusalne obitelji i usvajanje djece iz domova od strane homoseksualnih parova (naravno ako se uvede kontrola i vještačenje koja ionako postoji i za heterosekusalne parove) jer ne smatram da mene homosekusalci ugrožavaju ako su pošteni i nelicemjerni kao neki heterosekusalni. Njanja
|
|
|
|