daxy -> RE: Moj sin je gej... (4.6.2013 13:01:58)
|
Ja ne mogu znati kako bih reagirala,ali ovo znam: Podržavam LGBT zajednicu u njihovoj borbi za ostvarenje prava koja svi mi koji ne spadamo u njihovu zajednicu samim time imamo! Druga stvar,nikad neću razumjeti tu ogromnu količinu mržnje okrenute u tom smjeru. Vrijeđaju mene koja sam heteroseksualne orijentacije kada za naslovnu sliku na Faceu stavim zastavu duginih boja. Maknu me s liste prijatelja,zamisli. Al takvi me ne zanimaju. Imam,dakle i prijateljicu koja bi ih sve strpala na Goli otok da kamen tuku. Imam još jednu koja naravno ne može razgovarat o toj temi da se doslovnom ne dere na mene! Naravno ja ne mogu do riječi doći od njihove vike! Onda takve rasprave izbjegavam vodit s tako glasnim ljudima. Imam i razumnih uljudnih prijatelja koji se ne slažu sa mnom ali svejedno možemo lijepo razgovarat i raspravljat bez vike i vrijeđanja. Oni nisu promijenili moje razmišljanje,a niti ja njihovo. Te ljude cjenim i smatram ih ineteligentnijima od gore navedenih prijateljica. Dakako,samo par mojih prijatelja su istog mišljenja kao ja,ali mi ne pokušavamo nikoga uvjeriti u nešto dernjavom. Vjerujem da nije ugodno saznati nešto takvo o svom djetetu i kakvog god razmišljanja bili ne možemo znati što ćemo učiniti u takvoj situaciji. Iako još nisam majka,želim svoju djecu učiti toleranciji i razumijevanju prema svima,a ako ona sama budu "drugačija" od druge djece meni nikad neće biti manje vrijedna,dapače mislim da bih kao majka uložila sve napore da ih radi toga zaštitim i da učinim sve što mogu da ljude u svojoj okolini informiram i pokušam promjeniti ili barem ublažiti njihova razmišljanja o tom "problemu".
|
|
|
|