cuba -> RE: Kafic RR! (18.6.2013 10:36:26)
|
Mariola, jesi još tu[sm=smiley36.gif] Ja sam jutros nestala, išla spremiti R za vrtić prije nego ga svekar pokupi. A onda se uhvatila malo po kući porediti, D se probudio, spremila nas pa smo otišli u đir, popili kavicu i prije vrućine se vratili kući. Evo frajer opet spava, ja pripremila sve za ručak i nalakirala noktiće pa imam lufta malo i za rr[sm=smiley1.gif] I ja te se često sjetim i sve kao nazvat ću danas, sutra pa nikako. Dani mi uz njih dvojicu jednostavno lete. Vidim da si na godišnjem i uživaš[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a i da ćeš ga imati dosta tokom godine, odlično!! Znači malo ste se drugačije organizirali ovu sezonu što se tiče gostiju, ako vam je tako lakše onda super[sm=smiley1.gif] Tvoji klinci super kao i inače[sm=smiley1.gif] Meni je R isto jako dobro prihvatio D iako ga baš toliko i ne doživljava jer je ovaj mali pa ne može ništa s njim. Neki dan me pitao da zašto braco samo jede i spava, jede i spava[sm=smiley36.gif] I da koliko još mog mlijeka treba pojesti da naraste velik kao on[sm=smiley36.gif] ma umirem od smija na njegove izjave. Ali mi je isto tako R u nekoj fazi, tvrdoglav, stalno ga opominjem, baš me iscrpi[sm=smiley26.gif]
|
|
|
|