RE: Kafic RR! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Marti83 -> RE: Kafic RR! (13.6.2013 15:15:50)

dobar dan svimaaaa[sm=smiley1.gif]
Mi se uspavali danas,do 9...kavu nisam niti stigla popiti jer smo jurili na pregled kod doktora...

mariola -> RE: Kafic RR! (18.6.2013 7:26:45)

Jutrooo[sm=smiley1.gif]
Kavicaaaa, buđenjeee[sm=smiley1.gif]
Ima koga?

cuba -> RE: Kafic RR! (18.6.2013 7:34:48)

Ima, ima[sm=smiley36.gif]
Jutro draga, kako si, šta ima?
Kako klinci?

mariola -> RE: Kafic RR! (18.6.2013 7:49:13)

Jutrić koka. Evo me prvi dan na godišnjem a dječica poranila. Kad radim jedva ih probudim a kad sam doma digli se sami u zoru[sm=smiley36.gif]
Evo marendajemo pa moram u dućan.
Naručila sam neke zavjese za apartmane pa su nakon sto godina došle pa moram po njih[sm=smiley36.gif]
Dječica super, pravi braco i seka, samo se maze, igraju, nekad L ruši Tonijeve građevine pa on poludi i najuri ju iz sobe i tako, zabavno uglavnom[sm=smiley36.gif]
Kako tvoji dečki? Kako je R s bratom?
Već danima te želim nazvati pa nikako. Mi smo u tolikom poslu, i doma i na poslu tako da ne stignem ni frizeru, već misec dana nisam bila[sm=smiley36.gif]

sarah_zg -> RE: Kafic RR! (18.6.2013 8:43:15)

Jutro! Jel se kupate vi morske žene? Jesu gosti počeli stizati? Mariola, tebi sad slijedi pravi radno ljeto! Cuba, vidjela sam na proljetnim da ti je D super beba! Bas mi je drago. Ja preživljavam zg sparinu, fuj i bljak, ali sva sreća imam dvorište pa se da preživjeti!

mariola -> RE: Kafic RR! (18.6.2013 10:13:25)

Sarah, ove godine će mi biti milina raditi. Imat ću puuuuno godišnjeg u firmi a doma se od ove godine bavimo samo obiteljskim gostima i isključivo sami punimo tako da će biti laganini i bez stresa [sm=smiley1.gif]
A ti još malo izguraj do kraja pa ćeš uživati sa svojom curicom [sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: Kafic RR! (18.6.2013 10:36:26)

Mariola, jesi još tu[sm=smiley36.gif]
Ja sam jutros nestala, išla spremiti R za vrtić prije nego ga svekar pokupi.
A onda se uhvatila malo po kući porediti, D se probudio, spremila nas pa smo otišli u đir, popili kavicu i prije vrućine se vratili kući. Evo frajer opet spava, ja pripremila sve za ručak i nalakirala noktiće pa imam lufta malo i za rr[sm=smiley1.gif]
I ja te se često sjetim i sve kao nazvat ću danas, sutra pa nikako. Dani mi uz njih dvojicu jednostavno lete. Vidim da si na godišnjem i uživaš[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a i da ćeš ga imati dosta tokom godine, odlično!! Znači malo ste se drugačije organizirali ovu sezonu što se tiče gostiju, ako vam je tako lakše onda super[sm=smiley1.gif]

Tvoji klinci super kao i inače[sm=smiley1.gif] Meni je R isto jako dobro prihvatio D iako ga baš toliko i ne doživljava jer je ovaj mali pa ne može ništa s njim. Neki dan me pitao da zašto braco samo jede i spava, jede i spava[sm=smiley36.gif] I da koliko još mog mlijeka treba pojesti da naraste velik kao on[sm=smiley36.gif] ma umirem od smija na njegove izjave.
Ali mi je isto tako R u nekoj fazi, tvrdoglav, stalno ga opominjem, baš me iscrpi[sm=smiley26.gif]

sarah_zg -> RE: Kafic RR! (19.6.2013 7:29:39)

Jutro! Jel pripeklo kod vas? Mene ubi ova zg sparina! Nastavi li se ovako do poroda, umrijeti cu!

mariola -> RE: Kafic RR! (24.6.2013 7:58:24)

Jutro[sm=smiley1.gif]
Jeste sve spavalice?
Ja već pola sata sama vrljam po rr[sm=smiley1.gif]

mariola -> RE: Kafic RR! (24.6.2013 8:01:32)

Cuba imala sam ovo proljeće tu fazu s Tonijem. Ajme meni. Kad navikneš na dobro dijete od početka poludiš kad uleti u tu neku ludu fazu. Često se sjetim jedne kave s Pepi. Toni joj je imao oko 3 a R dvi i rekla je da su joj bili super dok nisu narasli, hahha. Mali znatiželjnici.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]