RE: Jeste li bili u Sv.Martinu? (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

monstrum -> RE: Jeste li bili u Sv.Martinu? (27.11.2014 23:18:40)

Ja bih opet u Sv.Martin i to sad u zimskom periodu jer je tad predivan. [sm=smiley1.gif]
Jedino što im sad malo zamjeram je to što su odkad su promijenili vlasnika, promijenili i cijen.. (naravno sad su više [sm=smiley13.gif] )

sorina -> RE: Jeste li bili u Sv.Martinu? (13.12.2014 20:59:27)

Nisam nikad bila,ali mi je velika želja. Možda kad klinci malo otfrknu i budu htjeli ostati spavati kod bake,mm i ja se počastimo jednim produženim vikendom[sm=smiley36.gif]

monstrum -> RE: Jeste li bili u Sv.Martinu? (13.12.2014 21:27:48)

Lijepo je otići s djecom, ali za istinsko uživanje i opuštanje idealan je odlazak u dvoje [sm=smiley1.gif]

Krakon -> RE: Jeste li bili u Sv.Martinu? (15.6.2015 12:24:31)

Jel ste gledali toplice Sv. Martin preko agencije? Imaju dnevne popuste :)

Ruža -> RE: Jeste li bili u Sv.Martinu? (21.6.2015 23:02:15)

Odlične![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I sa djecom i bez djece i u apartmanima i u sobama. Mi svake godine bar jednom odemo. Meni je to prekrasan kraj, turizam na nivou, tople preporuke svima.[sm=smiley1.gif]

monstrum -> RE: Jeste li bili u Sv.Martinu? (3.7.2015 7:41:11)

IZVORNA PORUKA: Krakon

Jel ste gledali toplice Sv. Martin preko agencije? Imaju dnevne popuste :)

Nisam.. misliš na to da su dnevne ulaznice jeftinije ili da dnevno mijenjanju cijene za vikend i ostale aranžmane? [sm=zmeden.gif]
daj neki link [sm=smiley1.gif]

Dre7 -> RE: Jeste li bili u Sv.Martinu? (28.8.2015 13:01:16)

E pa imaju i akcije i sve.. pogledaj malo Wellness popusti, budes se iznenado/la :)

guycassode258 -> RE: Jeste li bili u Sv.Martinu? (26.6.2019 7:13:54)

https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]