Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 13.6.2013 8:51:17
|
|
|
|
danery
|
uf daaa,i naša se guza uz salsu,veli ajde mama upali nam onu našu
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 13.6.2013 8:53:30
|
|
|
|
Sonyhka
|
Bilo šta živahno kad krene Jan se krene vrtiti, skakati, mahati... A na baby tv-u je pokupio sve one plesove onih blesavih životinjica, pa i prije njih odpleše...
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 13.6.2013 8:53:41
|
|
|
|
Renata RR
|
Jako... Odmah zaplešu čim čuju prve zvukove...
|
|
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 13.6.2013 8:55:49
|
|
|
|
Jasmina19
|
Moj sin obozava,svira gitaru ko veliki i ima ritma i sluha.Tata je glazbenik i svira el.gitaru,tako da je od njega pokupio taj talent.
|
|
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 13.6.2013 8:55:57
|
|
|
|
sarah_zg
|
moj je lud za gitarom. MM svira gitaru i stalno mu je svirao dok je bio u trbuhu, ovaj mali ima svoju plastičnu i tambura Teta ga je slikala neki dan u vrtiću, i snimala, skladao je svoju pjesmu: moja punica je najbolja žena mala je neki dan na orgulje u crkvi pošizila, ne znam jel zato kaj su joj se svidjele ili nisu ali nije se prestala ritati kod nes nema sevke i rozge, samo rock trežti imam cd rock za bebe, to mm nabavio kad je G bio mali, ona glazbica kao one igračke na potezanje, a ono metalica i iron maiden
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 13.6.2013 12:24:25
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ne baš
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 13.6.2013 21:48:03
|
|
|
|
bella 1
|
obožava sve melodično, vijesti kad počinju se okreće tv-u, reklame, čak ako tupkam rukom ritmično reagira , a o Baby tv-u da ne pričam Charlie and the nubers rules!
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 14.6.2013 7:45:46
|
|
|
|
medoKartonski
|
Moja curka još dok je bila u pupi je voljela glazbu a to sam shvatila tako da čim se unemiri i počne lupati upalim joj pjesme ona se smiri ... Najviše voli ROCK, pogotovo G.Bareta s čime joj tata nije previše zadovoljan :D
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 14.6.2013 7:47:53
|
|
|
|
plavka
|
Da voli, obožava.... doduše doma smo svi malo vudreni na muziku, već i sama ima svoje favorite te želje što želi slušati!!!
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 14.6.2013 7:55:29
|
|
|
|
monstrum
|
Da je po njenom radio/cd/glazbeni program se ne bi gasio ni kad ide spavati ..obožavam muziku, obožava plesati...čekam da malo poraste pa da ju upišem na neki ples ili sl.
|
|
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 10.12.2013 14:54:17
|
|
|
|
zvekanka
|
Moja po cijele dane pjeva pjesmicu kada si sretan lupi dlano o dlan.
|
|
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 19.7.2016 14:30:56
|
|
|
|
suncicaa
|
i naš se guza uz salsu, pravi muzikoljubac
|
|
|
|
RE: Vole li vaša dječica muziku? 13.4.2017 14:21:10
|
|
|
|
AnitaZg
|
Au, obožava, baš kako sam napisala u temi prije... I pleše, naravno
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!