inesica -> RE: novi jasličari 2013/14 (2.7.2013 7:38:49)
|
Svaki pocetak je tezak, pa tako i ovaj s vrticem. Moj sin tjedan dana nista nije htio jesti tamo, dolazio kuci gladan, umoran, zedan, ma sve..., plakanje svako jutro iako smo sve kao roditelji odradili kako treba...davali su mu u vrticu flips jer je strajkao na sve ostalo, prestrasno. Mislila sam tada, ako ovako bude i sljedeceg tjedna definitivno cu naci dadilju jer ce mi se dijete razboljeti. Od ponedjeljka je sve krenulo normalno, za par dana vise nije plakao ni ujutro, prihvatio je tete, djecu i hranu i sve je doslo na svoje. Savjeti: - kad odlazite iz vrtica ne placite i ne odugovlacite, pozdravite se i objasni mu uvijek da cete brzo doci po njega kad bude odspavao/rucao (sto vec rade zadnje u vrticu) - svaki odlazak i prica o vrticu neka bude pozitivna i vedra, koliko god to vama tesko padalo Svako dijete drugacije reagira, cak je nekim starijima teze nego sasvim malima koji krecu u jaslice, nema pravila. A onda kad prodje pocetni sok, krecu prve bolesti, po meni je to puno veci problem, pogotovo ako oboje radite.
|
|
|
|