|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Blagdani i stres
22.12.2008 12:47:44   
mirna
Svi samo pricamo o pozitivnim stranama blagdana, da li imate stvarno svi perfektan bozic, da li stvarno stignete sve napraviti što treba? Ja sam danas malo u badu zbog svega: svugdje citam kako treba biti sve cisto, kakav treba biti blagdanski meni, cijeli dan razbijam glavo sto sve moram kupiti, sto jos moram ocistiti, sto cu kuhati,....user posted image gdje je tu mir i sreća ...user posted image Možda patim od perfekcionizma (kaže MM..), ali stvarno ne stignem pola od svih stvari koje bi trebala napraviti... mali mi nije u vrticu jer je prehladjen, jedva sam uspjela s njim danas do pošte da pošaljem čestitke, usisavati ne mogu dok spava, kada je budan ne mogu uz njega nista napraviti..MM dolazi s posla tek kasno navečer... i koma sam od viroze...user posted image user posted image user posted image

sorry morala sam se malo izjadati...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Blagdani i stres
22.12.2008 13:00:23   
tikica_69
Mene taj dio ne pere user posted image ...ja vec pocetkom 12. mjeseca pocnem polako prati zavjese i cistiti, tako da mi onda za blagdane ostane samo kuhinja, a u tome uvijek uzivam user posted image
Ja sam u stvari se obavila..i ciscenje i shopping. Danas jos idem u Av. Mall po neke sitnice i to je to user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
22.12.2008 13:07:09   
ejmama
i ja volim da mi sve bude cisto pa me to i najvise muci, moja Hana je po godinama kao i tvoje djete, pa znam kako ti je! Ja pospremim boravak a ona raspremi kuhinju i tako stalno u krug. Ove godine mi je puno teze jer imam mucnine i brzo se umorim. Sto se tice kuhanja muz ce mi biti kod kuce pa cemo to skupa. Nista se nemoj brinuti sve ce proci i sve ces stici. Meni je puno lakse kad se okiti bor, on mi navecer sluzi kao antistres tretman!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
22.12.2008 14:08:53   
Puli
sorry morala sam se malo izjadati...

ma ništa mirna

potpuno te shvaćam

moj doma dođe tek oko 22
a uz zvrkulju nema šanse da sve bude tip top
i uoopće se ne uzbuđujem
kome bude smetalo neka ne gleda
i ne dolazi

sreća da smo i za badnjak i za božić u gostimauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 4
22.12.2008 14:35:54   
mirna
eto vracam se nakon anti stres terapije: čišćenje.. Moram sada malo odmoriti da ne budem koma kad se mali probudi pun energije...user posted image

mi ćemo biti sve dane doma, tako da ću ja morati sama gledati ono kaj nije tipi top...user posted image Sretan MM, on uopće ne registrira prljavog i prašine...user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 5
22.12.2008 15:21:10   
Dajana
Mirna, MM je kao i tvoj, on to niš ne vidi. A ja sam perfekcionist čitavu godinu a u ovo vrijeme totalno poludim i toga sam svjesna. Na badnjak sam luda od spremanja i kuhanja. No to ludilo ću ove godine probati barem malo smanjiti.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 6
22.12.2008 15:25:47   
Puli
Sretan MM, on uopće ne registrira prljavog i prašine...

ni moj
prema tome samo bez uzrujavanja mirnauser posted image

i ti stavi sunčane naočale  da  ne vidiš prašinu i prljavo pa će ti biti lakše

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 7
22.12.2008 15:29:35   
ivana
Draga,rintas cjelu godinu,pa mozes bar jedan Bozic gustat????mm isto radi i virozan je kolace sam spekla i da nebi jos i rintala uz bebu,kaj god!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 8
22.12.2008 19:37:10   
božica
mirna ja sam se pomirila da nemrem kak treba sve napraviti
pa svaki dan nekaj radim čistim ovo ono sim tam
pa nije nam zmazano za poluditi user posted image user posted image
ista stvar viki sam poslala dana u vrtić da bi mi teta rekla neka dođe jš sutra user posted image
i da se ponovno vidimo 7.1.2009.
mama vi ste doma na porodiljnomuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu ivana)
Neposredna veza do poruke: 9
22.12.2008 21:17:18   
tonkica
Mirna nemoj se uzbuđivat previše, ja se ne dam ubedirat.
Nisam još napravila sve šta sam htjela, danas smo letjeli okolo, naokolo... Tak da zadnje moram još sutra napravit. Koliko stignem, stignem. Mm je doma, bude mi i on malo uskočio u pomoć.
Srećom, na Božić imamo okupljanje kod mojih, tak da ne mora sve sjati od čistoće. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 10
22.12.2008 21:21:00   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: božica

ista stvar viki sam poslala dana u vrtić da bi mi teta rekla neka dođe jš sutra user posted image

šta NJU BRIGA DA LI SI TI DOMA ILI NE
ja bi je uinat teti u vrtiču poslala na čuvanje

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 11
22.12.2008 21:23:36   
Ira_
Kod mene kuća za Božić izgleda isto kao i običnim danima. Čista je, prozori su oprani, zavjese promjenjene... Kako je održavam i čistim preko tjedna, tako i sada pred Božić. Jedino oko čega imam više posla su kolači. Nemojte se sekirati, bitno je samo da smo kao obitelj taj dan na okupu, a to hoćeš li imati malo prašine negdje iza kreveta mislim da stvarno ne znači koliko je crno pod noktom!

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 12
22.12.2008 21:27:40   
mirna
IZVORNA PORUKA: božica

mirna ja sam se pomirila da nemrem kak treba sve napraviti
pa svaki dan nekaj radim čistim ovo ono sim tam
pa nije nam zmazano za poluditi user posted image user posted image

i ja sam planirala da mali ide jos dva dana u vrtic, ali jos uvijek ima pun nos, pa sam si ujutro predomislila...

i mene je teta prosli tjedan uvjeravala kako dijete mora biti u obitelji za blagdane itd... pa nisam ga ni mislila slati u dezurnu grupu..user posted image   ako mu malo curi iz nosa dobijem odmah osjecaj krivnje jer ga nisam ostavila doma ... tete kao da ne kuze da i ja trebam nesto napraviti doma i da malome treba i drustvo a ne samo mama u hektici... cini mi se da im se uopce vise neda raditi i da sto manje djece to im je bolje.. ali ipak i mi  platimo vrtic za cijeli mjesec iako smo doma...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 13
22.12.2008 21:29:40   
božica
i mene je teta prosli tjedan uvjeravala kako dijete
e tete su nam zakon user posted image user posted image user posted image

a zvrk neda mi se boriti sa tetama kad može Viki biti doma neka bude to je 1,5 tjedan
nije 2mj user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 14
22.12.2008 21:33:28   
ZVRK
i moj može biti doma ali ide i uu srijedu i biti će do 15 sati.onda je na slobodnim danima skupa sa svojim tatom,ali da mu tata trebada radi išao bi u vrtić jer voli,želi i tamo uživca sa djecom pa zašto da ga onda zakinem za uživanciju,još ako je ružno vrijeme.....

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 15
22.12.2008 21:34:23   
božica
zvrk ti si meni zakon sva si mi smiješnauser posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 16
22.12.2008 22:47:27   
Ruža
Tete su vam stvarno?user posted image user posted image user posted image

Mirnić neka de drži onaj gušt koji ćeš osjećati na Božićno jutro kad sve bude gotovo. Nemoj se bedirati, šta stigneš, stigneš..Ionako ćeš jedino ti primjetiti sitnice koje nedostaju.

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 17
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 8:57:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 18
23.12.2008 9:11:27   
BruMa
Joj,i mene sve to živcira.Jedino ja na sve moram mislit i sve očistiti.Pa si mislim ,pa tak i tak svaki dan moram pospremati i čistiti,a budem čistila(ono ko i svaki dan) i na Božić i sve druge dane.Sad sam sve zmuljala,ne znam kak bi rekla to sve kaj hoću reći.Prozore sam oprala prije tjedan dana i već su zamazani,al neću ih opet pratiuser posted image .Joj,svašta bi sad još napisala,al ne znam kako.user posted image .
Ko nam kriv kaj smo ženske!user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!