Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 18:39:19
|
|
|
|
anne
|
Sad sam te ulovila! Znam da je netko pričao o joti, ali nisam se sjetila tko. Što je to???
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 18:49:58
|
|
|
|
Candy
|
Hej svima! Cure,sretan vam Božić s malim zakašnjenjem ... Eto,mi se maloprije vratili s puta i odmah vam se javljam... Kako ste,što ima novoga?Vidim,ima puno novih tema,idem malo prošvrljati pa dođem na kavicu... Baš ste mi falile ...
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 18:51:38
|
|
|
|
FIONA
|
curke bok,,,mariachi ne šuljaj se...jel dolaziš sutra???
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:06:13
|
|
|
|
Candy
|
Hej Koka! Bili smo u Dalmaciji kod roditelja od dragog...Bilo nam je prekrasno,samo smo jeli i pili ,družili se i odmarali ... Pa što ja to čitam?Zvrk nam je ?Pa to je predivno...baš mi je drago ... Odoh dalje čitati novosti,jer vidim,bile ste vrijedne ...
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:10:53
|
|
|
|
koka
|
Pa ti si nam prava skitnica, ne drži te mjesto . je , je Zvrk nam je u slatkom išćekivanju . ...Moram pohvaliti mog sina pojeo je 2 kivia, za ne vjerovat metar puta smo mu ponudili i nema šanse, jučer nam donjeli kumovi i prije je pitao da mu ogulim , promješala sam mu malo s javorovim sirupom i dečko je 2 kivia i 1 bananu pojeo , tako me razveselio
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:11:36
|
|
|
|
Wukovarka
|
Evo mene ponovo... Vidim Candy lijepo se provodis? Lijepo, lijepo... Ostalima isto pozdravcek
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:13:59
|
|
|
|
FIONA
|
alo svima još jednom... koka bokić...Katarinčica je čudna mislim da ju boli grlo...čudno mi se ponaša i plače...nema temperaturu ali!!!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:16:54
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA alo svima još jednom... koka bokić...Katarinčica je čudna mislim da ju boli grlo...čudno mi se ponaša i plače...nema temperaturu ali!!! joj velika pusa maloj curici CMOOOOKKKK. možda je takav dan, curi nosić ili kašlje?
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:18:33
|
|
|
|
FIONA
|
ma kašljuca i kiše još od posjete pedijatru....malo zakašljuca....ali danas samo mse primirila i spava...pojede normalno ali ne pohlepno...ma ne znam malo me brine...ne bi htjela s njom u bolnicu noćas!!!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:22:24
|
|
|
|
koka
|
ja sam ti kupila od dr thaissa neki balzam koji se maže na prsa i leđa, odličan je smiju i male bebe koristit, otpustio joj je kašalj u par dana i bez temperature smo prošli, davala sam joj više da sisa i mazala je s tim..bit će sve ok
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:22:35
|
|
|
|
Wukovarka
|
Fiona mozda ju je samo ovo vrijeme malo zdrmalo, pogotovo ako je bila vani. Pusa maloj frajerici...bude sve ok...
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:26:40
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ma kakav snijeg? Bilo ga malo jutros...ali jakoooo malo... A dali odmaram? Paaa..odmaram...u usporedbi s onim prije, sada odmaram Kako tvoji juniori?
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:27:51
|
|
|
|
anne
|
koka nema zvrka već par dana. Je li sve u redu s njom?
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:30:42
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: anne koka nema zvrka već par dana. Je li sve u redu s njom? kako ne jučer u 22 se odjavila da ide s mm spavat, pa valjda je jutros bila preumorna da se javi, valjda je ok.....
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:37:18
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hej cure bok ,evo i mene... Dino mi već zaspao,jer već par dana ide spavati samo jednom,pa navečer zaspe u minuti... Idem malo vidjeti i druge teme...
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 19:46:05
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bokic Bumbi... si se napapala ovih dana? Pozdravcek svima...odoh na svoj krevetac...ledja opet protiv mene rade
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 20:20:47
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: anne koka nema zvrka već par dana. Je li sve u redu s njom? kako ne jučer u 22 se odjavila da ide s mm spavat, pa valjda je jutros bila preumorna da se javi, valjda je ok..... evo mene,evo danas sam se samo na kratko pojavila na rr da zvr napiše svoju poruku.ja sam ok.mali kada je doma ne ide spavati kao u vrtiću pa baš nemogu na miru da piskaram pa me niti nema onda ali zato danas mm gleda utakmicu a ja na jaji
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 20:27:09
|
|
|
|
anne
|
Hej zvrkiću. Lijepo te čitati. Samo nam dođi na jaju kad možeš. Škicam Smithove - nemojte mi zamjeriti.
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 20:29:04
|
|
|
|
ZVRK
|
nažalost NE,ali ovih par dana neidemo niti vani tako da se nije mogao niti umoriti u kući. sutra ja i mali idemo u pulu kod moje zermane koja ima rođendan pa ako ne bude spavao moram se ranije vratiti doma . joj koji mi je to bed kako klinci koka?
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 27.12.2008 20:35:27
|
|
|
|
koka
|
za sad su mi dobro, Rokić je ok, ćak mi se čini da bolje jede, a Mili se nosić i kašalj smirio, idem ih sad spremit za spavanje.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!