Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 16:20:36
|
|
|
|
kitty
|
a necemo je podijelit dami
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 16:35:27
|
|
|
|
Lady3
|
Halooo.Ima koga?Danas sam u depri(čitaj moju temu)ak ste povodljive izbjegavajte kao kugu.Dan je katastrofa,repriza od noćas se nastavlja.Sad mi ni popodne nije htio dremnuti. Sva sam u bedu.Može nešt žestoko?Hoće li mi se tko smilovati?
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 16:50:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
evo, lady, ovo provjereno djeluje
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 16:55:37
|
|
|
|
Lady3
|
Srrrkkkk...Je imš praavo,eto još loše i tipkam hi,hi..djeluje.Nadam se da će potrajati do kraja večeri.Bolje poduplaj dozu..nek se nađe.Hikk.
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 17:13:13
|
|
|
|
Puli
|
hehehe taman na jegerčić naspavale se obje i ručale cura je u akciji gnjavi sveznalicu
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 17:17:02
|
|
|
|
Puli
|
lady 3 nadam se da bude noć bolja kod nas isto jučer dan i noć katastofa od spavanja zato smo sad popodne odvalile sat i pol
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 18:23:57
|
|
|
|
tiha
|
evo samo da vas po nocas u 2 i ja dobila proljev i povracala tako da sam zavrsila na hitnoj.....misla sam da cu odapet...uzas.....naravno stavila nas na dijetu ja dobila inekciju za smirivanje povracanja i rekla da kupimo linex i tako se sad ljecimo mia nece nista papat samo place. ona bi bocicu a nesmijem joj dati
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 18:26:10
|
|
|
|
Marta j
|
Bogic evo mene kratko pa se vracam poslije cekam da zavrse raditi vecaru pa da papam. Tiha jesi sada dobro?
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 18:27:13
|
|
|
|
piggy
|
bokić evo i mene maloprije se probudila puli ljubi mi Cvijetu tiha pa vas je ulovila neka viroza,čuvajte me se da brzo ozdravite kud je tebe stavila na djetu
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 18:29:35
|
|
|
|
tiha
|
nepovracam vise a i linex pijem....ma bit ce dobro pala sam jutros u sobi od umora sigurno sam 30 puta bila na wcu i to paralelno sa lavorom ide van i gore i dolje uzas. e kad sam pocela povracati nesto crno onda se mm zasro i spakiro nas na hitnu jedva sam dosla do vrata....nikad se nikome ne ponovilo i nisam spavala jucer od 9 sati ujutro...izgledam ko smrt
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 18:30:36
|
|
|
|
tiha
|
zezam muza da cu ja ipak najvise smrsavit umjesto cura koje su na djeti osusila sam se vec za ne povjerovat
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 18:34:06
|
|
|
|
tiha
|
mm mi kuha sipkov cajic
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 18:39:20
|
|
|
|
tiha
|
odo javim se kasnije:) ako mi bude bolje....jos mi se vrti slaba sam...kisssiii sad cu tek prvi puta papati nakon 26 sati malo stapica
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 18:45:05
|
|
|
|
piggy
|
samo ti odmaraj i liječi se,nak što prije prođe i nikome više ne dođe kisi kisi
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 19:10:24
|
|
|
|
Marta j
|
Evo mene nazad prejela sam se jedva sam stavila sude u perilicu.
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 19:26:03
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Samo da vas malo pozdravim danas umorna kao pas .Bila kod doktora po recept za lijekove i skužila da mi je istekao rok valjanost zdravstvene iskaznice , sva se isprepadala da mi ne naplate pregled i lijek koji mi strašno trenba .Hbvala bogu lijek sam uspjela podići u ljekarni no u Ponedjeljak moram po novu iskaznicu . Cure moje za jedan obični recept čekala sat vremena , živa katastrofa .ovih dana me još čeka kakao ja kažem hodočašćenja po bolnicama . Moje zlato jurca po stanu penje se gdje got stigne . Danas me oduševio kada smo gledali jedan film sa psima pokazao prstom u ekran i kaže avav ( za psa ) , izmamio mi suze na oći . Eto to bo bilo sve za danas . Kidam nešto pojesti pa malo tv i u krpice.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 19:52:02
|
|
|
|
Lady3
|
Evo cure samo da vam se nakratko javim..Idem malo s klincima se poigrati pa lagano s njima u krpe s velikom nadom da će ovo biti mirna noć.Još jedna ovak ko noćas i pravac ću u ludaru Ak stignem izdepilirat ću se više konačno.Zaraslo sve(ha,ha)još koji dan i ličit ću na čimpanzu Svima koji su bubani(veliki i mali)želim da brzo ozdrave.Šaljem vam malo dobrih vibri...................................................................POZZ Svima vama.
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 20:59:13
|
|
|
|
lelo
|
Cure bok, evo da vam se javim na KRATKO.Leon je bolestan pa stalno trčim oko njega.Ima upalu oba oka, nos mu curi a i uho ga je počelo boljeti.Hvala bigu pa nema temperaturu.Sutra ću opet zvati pedijatricu da ga dođe vidjeti.
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 21:08:23
|
|
|
|
Ira_
|
Dobro većer cure! Došla sam vas samo pozdraviti i poželjeti vam sve najbolje u ovoj godini. Nažalost Ema je prehlađena ( curi nos ) tako da je još uvijek budna. A uostalom to je i razlog što se ne javljam već par dana. Pusa vama i vašim ađelčićima, a VM pozdravi!
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 21:08:36
|
|
|
|
ZVRK
|
baš mi je žao leona.kako to on sve podnosi?? tebe ne pitam jer ti MORAŠ moći sve(mama)
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 21:08:51
|
|
|
|
Marta j
|
Ovih dan se zaredalo stalno nekog uhvati neka virozica. svima veliki da sto prije ozdravite vi koje vas boli i vasi klinci.
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 21:09:22
|
|
|
|
anne
|
I ja kratko. Bilo nam je super u Čatežu! Glava me ubija pa ću rano u krevet. Tipkamo se sutra. lol
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 21:09:45
|
|
|
|
Elena
|
evo lelo saljem poljubci malom andjeo da sto pre ozdravi a bome i moj,jer nisam stigla da vam se javim jer od 30.01 martina gori od temperaturu koju nikako ne mozemo da skinemo,novogodisnu noc smo pola proveli u bolnici i eto,tako je to... uvjek kad vam bgude tesko sjetite se meni niz sta sam prolazila i mozda ce vam biti uteha da tako rasnu djeca...Nek vam je sretna nova godina,zelim da vas prate samo zdravlje,zdravlje i zdravlje,ljubavi,razumevanja,jer sve ostalo samo dolazi i nista ne vredi ako nemamo ono najvaznije zdravlje.Volim vas sve mislim na vas,ali eto nadam se da cu uskoro sjesti i mirno i bez nervoze pricati i druziti se s vama.Ogroman pozdrav saljem vama od Skopje.Pusa!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 21:10:04
|
|
|
|
lelo
|
kako podnosi nikako stalno plače i cendra a inaće je baš veseljko. kako si ti Zvrk?
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 2.1.2009 21:12:17
|
|
|
|
lelo
|
Elena i ti ljubi Marinu da što prije ozdravi. Želim ti Sretnu Novu godinu da ti se sve želje ispune.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!