Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (3.12.2013 18:55:25)
|
Čestitike na novim curicama, i drago mi je da je kod pčele ipak izgleda sve u redu [sm=bravo.gif] Meni stigli nalazi od briseva, nema ničega sve super... samo mi nije onda jasan taj moj žuti iscjedak od početka, s tim da je zadnjih par dana i baš obilniji, baš osjetim da moram mijenjati često dnevni uložak [sm=zmeden.gif] Ne smeta to mene samo po sebi lako za iscjedak, samo da on ne znači nešto, a ginica kaže da je to tako, i stalno mi preporuča neke nove vaginalete one probiotske, sad mi je rekla da probam Vivag, prvo sam imala Lactogyn. Samo ne znam koliko to koristi, skupe su jako, a ja ne vidim razlike. E danas sam napokon vadila krv u Petrovoj, pa evo info za sve koje još nisu. Dakle piše da se naručuje tko je ispod 11 tjedana. Pitala je i sestra koji sam tjedan, ali ja sam u 15. tako da nije bilo problema. I najbolje od svega, inače primaju od 8-11, i ako se dođe rano čula sam da se dugo čeka. A ja taman dok sam pokupila uputnice kod svoje gin, došla u Petrovu u 10:40. Skoro nikoga nije bila, tako da sam bila gotova za 5-10 minuta [sm=bravo.gif]. Nalazi u petak gotovi. I da, pitala sam ginicu dok je pisala uputnice, za toksoplazmozu. Pa je rekla da se to rutinski ne radi, nego ako postoje neke indikacije. A ja reko super [sm=zmeden.gif]. I poslala me da privatno izvadim TSH, jeste to vadile?
|
|
|
|