RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 8:28:17)

Kim [sm=bravo.gif] za pregled [sm=smiley1.gif]
Leot sretno danas na pregledu i uzivaj [sm=smiley1.gif]

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 9:22:04)

evooo mene curke moje [sm=smiley1.gif]...jucer e nisam stigla javit jer sam imala obavezaa navecer kad sam dosla doma bila sam jako umorna...bebac je super,a meni je bio povisen secer tako da sutra moram ici vaditi krv jer se debljam kolko nebi trebala i tlak mi je isto bio povisen 140/90...a sto se tice bebe i njezina spola postoje velike sanse da je i decko ali to cu tocno znati na iducem pregledu tako je bar doktor reko,a iduci mi je pregled tek 14.1 ako sve bude uredu sa secerom [sm=smiley1.gif]

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 9:35:18)

cure, super za zdrave i vesele bebe![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
sarita, nadam se da će sve na kraju biti ok sa šećerom....i izgleda još jedan dečko, ha?[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
koliko sam zapamtila, dečkića nam ima više na našoj tablici.

inače, pozdrav svima, meni je sve gore po noći spavati i čim dan dva ne popijem magnezij imam grozne grčeve u nogama koji me bude i bole za poludit [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley24.gif[/image]
i prepone me bole...mislim da sam zrela za bolovanje[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

anaxx -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 9:56:10)

a. day... i ja, ja sam već najavila u firmi, od 20. odnosno od Božića sam na bolovanju! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] Veselim se blagdanima.... školskim praznicima.... lampicama, poklonima, uh [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pozdrav svim ostalim curama!

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 10:09:38)

Dobro jutro svima!

U Petrovoj trudnice ne čekaju dugo unatoć gužvi. Ja sam uvijek išla ujutro (radi posla) i uvijek sam došla brzo na red.

Autumn - imam pregled 13.12 (a čini mi se i tripltest)

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 10:11:18)

I ja se jako veselim Božiću, kićenju, kolačima i sve to skupa! [sm=love.gif][sm=9nebesa.gif][sm=love.gif]

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 10:18:52)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]

leot......................................04.12.
amon....................................05.12.
ivana....................................05.12.
mimme.................................09.12.
valerie..................................09.12.
ma re...................................12.12.
tonija_4...............................12.12.
mimagy................................13.12.
bellatrix...............................13.12.
tintin....................................16.12.
newy...................................16.12.
anaxx..................................18.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................20.12.
nnina....................................23.12.
kim26..................................24.12.
caly......................................30.12.
sarita22..............................14.01.

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 11:36:43)

Sarita bravo za pregled [sm=smiley1.gif] necu ti stavljati spol kraj imena dok ne budes sto posto znala.
Autumn da imamo više deckica nego curica, i da mislim da bi ttribala na bolovanje, lipo uzivaj u svojoj kucici, neće ti niko reći hvala šta si radila, misli na sebe [sm=smiley1.gif]

ma re -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 11:46:09)

[sm=bravo.gif] cure za preglede i vesele bebice..

Newy vidim da si koristila Lactogyn vaginalete pa ne znam da li se smije kapsule [sm=zmeden.gif]? Inače, ja od jučer imam neki lagani svrbež i peckanje koje mi se inače prije javljalo kada sam trebala dobiti m jer mi se poveća kiselost i morala sam koristiti bio uloške i onda sam zbog toga pila Lactogyn kapsule, ali sad ne znam da li ih smijem počet pit... [sm=zmeden.gif]
Možda da zovnem svoju dr jer imam tek sljedeći tjd pregled?[sm=smiley13.gif]

leot -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 11:49:34)

jutro drage moje,
evo ja sam dosla sa svog prvog pregleda u vinogradskoj bolnici i razocarana sam...
nije mi doktor uopce radio ultrazvuk vec me samo pogledao ginekoloski i to je to. bila sam gotova za minutu sve skupa...mislila sam da cu danas saznati neke nove informacije koliko je beba velika i ostalo...a nista. Bas sam malo tuzna.
Nije me bas saslusao kad sam govorila da sam cijeli prosli tjedan bila u bolnici..nisam zadovoljna uglavnom.
i ne kuzim zasto mi nije radio UZV kad je pisalo na uputnici.

Tako se osjecam jadno zapravo jer nemogu naci nekog normalnog doktora.
Danas cu se probat naruciti za 3 tjedna kod doktorice Sirovec na svetom duhu pa da obavim prgled kako treba.

vasa misljenja su dobrodosla jer sam u totalnom kaosu...

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 12:28:49)

Leot draga žao mi je šta ti je tako ispalo, stvarno su neki doktori neodgovorni, nisam iz Zg pa neznam koga bi ti preporucila.
Ma re zovni dr i pitaj je, bolje da ti ona kaže šta da koristis.

anaxx -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 13:01:34)

IZVORNA PORUKA: tintin

Leot draga žao mi je šta ti je tako ispalo, stvarno su neki doktori neodgovorni, nisam iz Zg pa neznam koga bi ti preporucila.
Ma re zovni dr i pitaj je, bolje da ti ona kaže šta da koristis.

sve potpisujem...
stvarno ne znam zašto neki dr. neće ili im se ne da raditi ultrazvuk... mislim, svi znaju koliko to buduće mama jedva čekaju pa nije baš takav problem odvojiti 5-10 minuta više za svog pacijenta...
ja sam sve više sretna što imam dobru gin. s kojom mogu pričati o svemu i koja će mi odgovoriti na svako pitanje, bilo na pregledu ili da ju pozovem privatno na mob.

amon -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 13:17:43)

uopće ne shvaćam od kada je takav problem odraditisvoj posao kao doktora,osobito ako se radi o trudnici?! to me baš ljuti....ovaj naš ginekolog nije me baš oduševljavao dok sam išla na redovne preglede,ali otkad sam trudna stvarno,ali stvarno mi ide na ruku. i pregled traje 40-45min,od čega skoro 30 min provedemo na ultrazvuku....što se toga tiče,skidam kapu! [sm=smiley32.gif] i nije problem ako mm uđe,sve objasni kao zadnjim idiotima.....kao da su to 2 različita čovjeka,otkad sam trudna. i zato mi je zaista,zaista neshvatljivo da doktor ne može potrošiti 10 minuta vremena (radnog,btw) da odradi sve kako treba..... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] mislim,mi smo to doživjeli u Rijeci kod kardiovaskularnog kirurga,moja mama je išla po hitnom postupku na provjeru jer su joj se vene upalil,ali kako su oni u štrajku bilo je unutra ravno 2,5min.....to mi je neshvatljivo..... leot,možda da probaš kod drugog doktora? znam da ćeš morati opet čekati red....ali opet možda bolje i to,nego ne znati ništa...... p.s. ispričavam se na ispadu,ali takva sam zadnjih dana,sve me dira....osobito nepravda!

leot -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 15:52:25)

ma vec sam zvala drugog doktora da se narucim.
bas sam se razocarala.

veselim se drugom pregledu i tada bi rebala saznat spol..racunam da ce me naruciti oko 20.12. a to je vec onda 15 tjedana trudnoce.
ma valjda me to sve skupa siba vise nego bi trebalo zbog hormona.[sm=smiley13.gif]

Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 17:17:37)

ma re, mislim da Lactogyn možeš svakako uzimati jer to nije lijek, već dodatak koji može biti vrlo koristan (probiotici). A zovni pa pitaj svoju doktoricu, ali probiotici su u pitanju tako da mislim da nema brige... Ja sam u startu dobila Lactogyn vaginalete, pa drugi put Lactogyn kapsule koje se baš piju, i sad mi je preporučila druge probiotike, Vivag. Ali moj žuti iscjedak je konstantan od početka i mislim da je to jednostavno tako. Tako da mislim da neću sad ni kupovati tak Vivag, jer em što su skupe, em što mi idu na živce vaginalete prije spavanja umetat jedva sam se čekala riješiti ovih do sad. A iscjedak je cijelo vrijeme isti što god radila. Osim toga, pijem ja probiotike, jer imam i inače s crijevima show pa ih uzimam redovno... Oni navodno mogu kolonizirati i vaginalno područje pa mislim da neću ništa drugo ni uzimati osim njih.

valerie to za Petrovu, ne znam stvarno, evo jučer čitam s papira i piše da se ne naručuju jedino trudnice preko 11 tjedana, djeca i hitni slučajevi, odnosno da se oni primaju odmah.

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (5.12.2013 11:03:51)

ej curke!
kako ste danas?
nema tu nikoga, baš je pusto.
ja na poslu, jedva malo uspjela sad napraviti pauzu....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

danas su nam amon i ivana na pregledu....sretno i javite nam se![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
amon, nadam se da ćeš saznati spol[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image]

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (5.12.2013 11:04:42)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]

amon....................................05.12.
ivana....................................05.12.
mimme.................................09.12.
valerie..................................09.12.
ma re...................................12.12.
tonija_4...............................12.12.
mimagy................................13.12.
bellatrix...............................13.12.
tintin....................................16.12.
newy...................................16.12.
anaxx..................................18.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................20.12.
nnina....................................23.12.
kim26..................................24.12.
caly......................................30.12.
sarita22..............................14.01.

Caly -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (5.12.2013 17:18:55)

Bog, kako ste? Samo d znate otvoria je Božićni grad,a neko je bia spominja da će doć na fritule! [sm=bravo.gif]

valerie -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (5.12.2013 20:19:24)

Bok drage moje [sm=nosecka.gif], u pon. je naš pregled, jedva čekam [sm=bravo.gif]
Mislim da mi se sad već malo trbuh vidi, iako nosim još svoje stare hlače. Danas se osjećam tako iscrpljeno [sm=zaspan.gif]

Nove [sm=nosecka.gif], dobro nam došle.

tonija_4 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (5.12.2013 20:32:00)

Hej curke...
Danas smo sve malo uspavane[sm=smiley1.gif]. Zato je danas moja [sm=duda.gif] živahna i javlja se mamici [sm=bravo.gif]. Inače se super osjećam, nadam se da će tako i ostati.

Amon i Ivana javite nam kako je bilo na pregledu [sm=smiley1.gif]

leot -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (6.12.2013 7:32:31)

Dobro utro trudnice!
Ja sam jucer imala mucnine cijelo jutro,sad cu po savjetima koje sa tu dobila popiti limunadu pa cemo vidjet jer djeluje.[sm=smiley1.gif]

Danas se nadam da cu uspjet dobiti Sv.Duh za pregled i UZV da se narucim.Zovem ih cijeli tjedan i nista.
Danas sam dobre volje,jako rano smo se L i jaa probudili (oko 6h) to mi valjda odgovara.

PITANJE ZA TRUDNICE ZG:
Gdje cete roditi?

[sm=smiley31.gif]

I sretna imendan tko ga danas slavi! Sveti Nikola nam je bio[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

ma re -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (6.12.2013 7:43:29)

Dobro jutro!!!

evo ja sam budna danas od 05:00.. Posao.. najbolje bi bilo da sam ostala u krevetu jer nisam ni malo produktivna... [sm=smiley36.gif]

Cure kako je prošao pregled?

Ja sam sinoć, nakon tuširanja vidjela prve strije (već sad..) tako da ne znam što će biti do kraja... Mislila sam da kako se stalno mažem i kako mi je inače koža dosta glatka (jedva mi upije to što namažem) da ih možda neću dobiti, al eto...[sm=smiley13.gif]

leot -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (6.12.2013 7:56:05)

ma re: s cim mazes?
ja sam inace sklona strijama,u prvoj trudnoci sam se mazala niveom i nije mi bas bila dobra-ko da koza nije reagirala u trudnoci na nju.
sad se mazem sa avon kremom sa zobi i kamilicom(imam je jos i prije trudnoce) ali kad je potrosim onda cu sigurno uzeti BioBaza kremu za trudnice i bademovo ulje od afrodite. sad sammalo citala o toj bio bazi i odusevila me. Prije trudnoce sam koristila klasicnu biobazu i bila mi je super,sad se vracam na njihove proizvode.
[sm=smiley1.gif]

ma re -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (6.12.2013 8:05:04)

navečer stavim bademovo ulje pomiješano sa malo više vitamina E jer mi koža bude užasno masna, a ujutro stavljam kremu od biobaze.. al sam valjda sklona tome (mada nisam znala..). Inače sam prije bila sasvim normalno građena i valjda sad kako sam u kratko vrijeme dobila skoro 6 kg je to došlo.. a baš sam se nadala da neće..

leot -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (6.12.2013 8:08:51)

a gdje se kupi taj vitamin E? u ljekarni?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>