amon -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.12.2013 13:17:43)
|
uopće ne shvaćam od kada je takav problem odraditisvoj posao kao doktora,osobito ako se radi o trudnici?! to me baš ljuti....ovaj naš ginekolog nije me baš oduševljavao dok sam išla na redovne preglede,ali otkad sam trudna stvarno,ali stvarno mi ide na ruku. i pregled traje 40-45min,od čega skoro 30 min provedemo na ultrazvuku....što se toga tiče,skidam kapu! [sm=smiley32.gif] i nije problem ako mm uđe,sve objasni kao zadnjim idiotima.....kao da su to 2 različita čovjeka,otkad sam trudna. i zato mi je zaista,zaista neshvatljivo da doktor ne može potrošiti 10 minuta vremena (radnog,btw) da odradi sve kako treba..... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] mislim,mi smo to doživjeli u Rijeci kod kardiovaskularnog kirurga,moja mama je išla po hitnom postupku na provjeru jer su joj se vene upalil,ali kako su oni u štrajku bilo je unutra ravno 2,5min.....to mi je neshvatljivo..... leot,možda da probaš kod drugog doktora? znam da ćeš morati opet čekati red....ali opet možda bolje i to,nego ne znati ništa...... p.s. ispričavam se na ispadu,ali takva sam zadnjih dana,sve me dira....osobito nepravda!
|
|
|
|