mimee -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (9.12.2013 22:51:30)
|
Hej cure, evo ja danas bila na pregledu, 22. tjedan smo, ali sve je tak nekak bilo nabrzaka, jer je bebač bio skroz u smiješnoj pozi, ne baš najboljoj za pregled-stopala su mu bila iznad glave i glava gotovo između nogu[sm=smiley29.gif]-dr je provalio da koda je na prisilnom slijetanju, na što sam ja umrla od smijeha i nisam mogla prestat smijuljit, pa se slika na ekranu stalno tresla..[sm=smiley36.gif]ovaj puta je samo malo pregledao srčeko i mjere, to sve štima, bebač ima 480g, ali kad je pogledao moju kilažu, skoro je opao sa stolca..neću ni pisati koliko sam dobila od početka, jer neke od vas toliko neće dobiti ni do kraja. Koma, baš sam zbedirana, jer ne znam kako da se više sredim, svaka 2-3h sam gladna, al ono pošteno gladna i nije mi dosta npr samo jogurt i šaka badema za međuobrok..i naravno, čeka me OGTT i krvna slika, pa ćemo vidjet..ali ne tješim se time. ako ima netko dobar savjet bring it on, dok još koliko-toliko ličim na sebe[sm=zmeden.gif] koliko bi uopće još trebala dobiti do kraja ako se saberem? Sorite a podugačkom postu, ali baš sam utučena, umijesto da se veselim što je zapravo sve ostalo u redu.. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|