mimee -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (11.12.2013 1:53:33)
|
Evo mene nocas sa nesanicom, pa hajde da malo tipkam.. ;D Draga Newy, ja se na tvom mjestu nebi uopce previse pipala, jer ionako mi ne znamo koliko tocno tvrda ili mekana maternica mora biti-to samo lijecnik zna i prepustimo to njemu, ovako si samo stvaras nervozu oko necega sto je vrlo vjerojatno u redu :) Kaj se tice kontrakcija-ja sam do negdje 15-16.tjedna imala svako toliko(jednom, dvaput tjedno po par sati) neka zatezanja, štrecanja, cudan neki osjecaj, ali to mi je bilo normalno i smatrala sam to rastom maternice. Mislim da bi eventualno bilo cudno da to traje u kontinuitetu par dana i da je jaceg intenziteta. autumn day-22.tjedan +10kg[sm=smiley29.gif]startala normalne tezine, al eto, u dva kratka navrata mi je skocilo po 3-4 kg i ostatak izmedju i eto, ne znam kaj bi rekla..ne izgledam jos debelo, ali opako se priblizavam toj granici ako se tak nastavi.. :/ doduse, moja kuma koja je tjedana dana dulje trudna je isto na +10, a nije da se natrpava.. mozda su tu kod nas u zapadnom dijelu grada neke podzemne vode.. ;)))
|
|
|
|