RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 8:31:35)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]

ma re...................................12.12.
tonija_4...............................12.12.
mimagy................................13.12.
bellatrix...............................13.12.
tintin....................................16.12.
newy...................................16.12.
newy...................................17.12.
anaxx..................................18.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................18.12.
nnina....................................23.12.
kim26..................................24.12.
caly......................................30.12.
maja pčela...........................30.12.
amon....................................02.01.
ivana....................................03.01.
valerie.................................09.01.
sarita22...............................14.01.

anaxx -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 9:19:26)

Jutro cure...
Mislim da se kupanje ne preporuča prvenstveno zbog bakterija, bez obzira koliko pereš kadu opet  valjda nešto možeš pokupiti... a pogotovo to vrijedi za bazene...
Ja sam ok. mislim samo da mi je tlak malo visok jer se dosta umaram i zapušem se kad negdje žurim, idem uzbrdo, po stepenicama...
Inače mislim da nisam za sada puno kila dobila... 18 tjedana +1,5kg...

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 10:25:39)

Lijepo i sunčano jutro svim krasnim trudnicama [sm=9nebesa.gif],

leot - držim fige da će ti uskoro biti bolje [sm=smiley31.gif]

autumn - drago mi je da su nalazi ok, sada se bezbrižno možeš priprmati za božićna blagostanja.

Moj ginić je rekao da kupanje nije problem samo ne smije biti vruća voda!
Ali sam čula da ako ste otvorene onda je problem radi mogućeg ulaska bakterija.

Caly -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 11:45:02)

Ja san bila dobila željezo i odlučila san ga pristat pit, toliko mi je stvrdnulo stolicu, ubija me, a ne znan ni zašto mi je da kad san vadila krv bilo mi je 16,4 a granica je od 8 do 30. Pijem pregnital a i tamo ima željeza.[sm=smiley13.gif]

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 12:21:35)

Pozdrav cure drage,
ma re i tonija sretno danas na pregledima i uzivajte u gledanju svojih bebica, cekamo vas s vijestima [sm=smiley1.gif]
Za kupanje u kadi nisam nista cula da je stetno, ja imam tus kabinu pa nemam ni priliku da lezim u kadi, iako bi to voljela jer to bas opusta,

Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 13:26:34)

Mislim da je to kupanje u kadi nepoželjno zbog topline vode, jer se nikako ni za vrijeme tuširanja ne preporuča puštati vruću vodu po trbuhu. E sad, pošto više manje si ljudi naprave baš toplu/vruću kupku (ne vjerujem da ljudi pogotovo u zimi napune kadu mlakom vodom), onda pretpostavljam da je to zbog toga ''zabranjeno''... A i naravno ako si imalo otvorena, nema logike da se ideš namakati u kadi, pa možda i zato.

Na temu kolica, frendica je kupila sad neki dan u Sloveniji (u Kopru) kolica 3 u 1 za 250 eura! Ne znam koja su kolica ali imaju i košaru i AS... zvuči stvarno povoljnije nego kod nas. Mislim da kad mi budemo kupovali, da ćemo se i mi zaletjeti do Brežica ako je tako jeftinija oprema za bebe nego kod nas.

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 15:03:09)

curke moje sretno vam na pregledu javite se sa ljepim vijestima...za sutra imam dogovoren ultrazvuk kod drugog ginekologa [sm=smiley1.gif]

maja pčela -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 16:38:44)

cure sretno na pregledima danas,čekamo lijepe vijesti.mene je uhvatila gadna prehlada,tj.i mene i klince i muža,kašljem,nos mi je zaštopan,sva sam komirana,nadam se da će brzo proći.nego sanjate li vi svašta otkad ste trudne,ja sanjam takve gluposti da je to užas,sve svoje bližnje sam u snovima pokopala,od mame tate brata i ostalih,užas,noćas sam sanjala ds mi je potres kuću srušio dok sam bila s djecom unutra.ovo mi se još nije desilo da tako ružno sanjam.[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

kim626 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 17:30:47)

Cure uzivajte na pregledu [sm=smiley1.gif] ..a,day drago mi je da je nalaz dobar!
Evo i ja sam na +1 kg jos uvijek a blizimo se 19 tjednu..ja sam zadovoljna...cure moje ja ne znam da li sam si ja umislila ali danas ujutro kao da sam osjetila bebicu kako se javila :)
[sm=duda.gif]

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 18:14:24)

draga kim moguce je da si je osjetila jer je vec skoro 19 tj. meni je to predivan osjecaj pogotovo sad kad me beba pocela lupkati i stalno ju s nestrpljenjem cekam da se javi [sm=smiley1.gif]

tonija_4 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 20:14:00)

Hej curke...

Hvala svima na lijepim željama i vibrama [sm=smiley31.gif]

Nismo baš dugo gledali na uzv-u jer je bila gužva [sm=smiley13.gif], ali sve je ok. Bebica raste, sada ima 460 g i 29 cm [sm=smiley1.gif]. Kaže gin da ima malo dulje nogice, ali da je to ok, da mjere mogu odstupat za 2-3 tj. Mala manekenka [sm=smiley36.gif]

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 21:39:45)

Tonija [sm=bravo.gif] za pregled, prava manekenka [sm=smiley1.gif]

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 21:41:33)

Kim je moguće je i ja sam svoju bebicu prvi put osjetila u 19 tjednu [sm=smiley1.gif]

kim626 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 22:26:16)

Tonija [sm=bravo.gif] drago mi je da je sve dobro...

Nadam se i ja da je to moj mali pisonja..iscekujem svaki dan,a danas sam bila toliko zbunjena hihi :)
cure jeste vi osjetile zatezanje oko 19 tjedna..pa nikako da preskocim koji tjedan sa tim zatezanjima,probadanjima...mm mi stalno govori da ne brinem a ja si nemogu pomoc.

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (12.12.2013 23:03:17)

tonija [sm=bravo.gif] za prgled [sm=smiley1.gif]....ja jedva cekam sutra da idem na pregled a moj muz ce prvi put vidjet bebicu kako raste jedva cekam [sm=smiley1.gif]

kim626 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 8:28:45)

Dobro jutre drage moje [sm=nosecka.gif]

cure koje danas imaju preglede sretno,uzivajte u pogledu na svoje bebice!

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 8:39:32)

Jutroooo trudnice moje [sm=smiley1.gif] kako ste mi danas? ja sam super i jedva cekam 12 sati da mm i ja vidimo nasu bebicu [sm=smiley36.gif]...imam jedno pitanje jer neko od vas ima problema sa malo vecim iscjetkom ja ga imam ali mislim da bas nije normalno da je toliki [sm=zmeden.gif]

ma re -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 8:48:01)

Jutro!!!!! Evo ja se jučer rastopila na pregledu!! [sm=smiley36.gif]

Bebica je super, jako živahna! Bili smo 30 min na ultrazvuku jer ju nikako nije mogla izmjeriti!! [sm=smiley36.gif] stalno nam je okretala guzu i pokazivala svoje nogice, čak nam je i mahnula i onda brzo opet pokazala guzu!! [sm=smiley1.gif]... Još nismo uspjeli vidjeti što je, ali za sada nema pišota...

Sljedeći tjd me poslala da vadim krv za onaj probir (valjda sam dobro napisala..). i sljedeći pregled nam je 13.01.

I da.. rekla mi je da preko Božića ne pretjeram s kolačima... [sm=jezicek.gif]

zaboravih.. Cure koje danas imaju pregled uživajte u gledanju malih bebica!!!!![sm=smiley1.gif]

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 8:54:28)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]

sarita22...............................13.12
mimagy................................13.12.
bellatrix...............................13.12.
tintin....................................16.12.
newy...................................16.12.
newy...................................17.12.
anaxx..................................18.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................18.12.
nnina....................................23.12.
kim26..................................24.12.
caly......................................30.12.
maja pčela...........................30.12.
amon....................................02.01.
ivana....................................03.01.
valerie.................................09.01.
ma re...................................13.01.
sarita22...............................14.01.

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 8:59:13)

jutro svima!

cure, suuuper za preglede[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image], drago mi je da ste uživale[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kim, to ti se tvoj sinko javlja....meni se počeo moj tako javljati, ali sve je to bilo pomalo, sad unazad tjedan dana, dakle sa punih 21 tjedan je to postalo malo intenzivnije i češće, pa mi je odmah lakše kad ja njega svako malo osjetim....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image]
i čim pojedem malo čokolade, odmah se razbudi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

curke koje ste danas na pregledima,  uživajte[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ja sam idući tj., ali bez uzv-a.....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

anaxx -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 10:40:24)

JUTRO CURE...
bravo za uspješne preglede, bravo za živahne bebice.... ja jedva čekam srijedu da ponovo vidim svoju mrvicu... a i da potvrdimo što se skriva u buši: seka ili braco...
i moja mrvica je živahna, osjetim ju najviše navečer kad legnem...
A. day zašto nema ultrazvuka...? meni na svakom pregledu bar malo škicne kako je beba i da mi slikicu i tako u sve tri trudnoće....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

i za kraj da vam javim da sam dogovorila 3D/4D ultrazvuk 30.12.  (moja gin. ga nema pa sam to dogovorila u jednoj privatnoj poliklinici... košta, a li ipak nam je to zadnja bebica pa da vidimo kako i to izgleda, a i dečke bi povela sa sobom

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 10:46:18)

tonija i mare [sm=bravo.gif] za preglede!!!

Ima li tko savjet: od jučer me žastoko probada u mjehuru, valjda sam se prehladila, ali nisam do sada imala to "divno" iskustvo.
Idem popodne na pregled, valjda će danas moj dok imati nešto pametno za reći

leot -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 11:31:33)

anaxx: u kojem si tjednu? I gdje idem na uzv?
ja takoder idem u srijedu na Sv.Duh na uzv i bit cu onda 13 tjedana pa ocekujem da ce mozda vidjeti spol.

ja sam bolje,sazivila sam se sa povracanjem ujutro i zadnjim par dana me boli glava tu i tamo tokom dana.
Tu i tamo mi se ucini da osjetim bebicu,citala sam da je moguce jer mi je to druga trudnoca pa prepoznajem.
Rijetko kad ali osjetim.

kako ste vi?[sm=nosecka.gif]

anaxx -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 11:58:21)

leot... mišem do mojeg nika i sve ćeš saznati... [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
ja sam ti 18 tjedana +2 dana... nisam sigurna da li si to mee pitala gdje idem na ultrazvuk, ja sam iz Rijeke u tu idem u poliklinici Gemini...

ma re -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 13:11:57)

anaxx ako nije problem da li možda možeš reć koliko te dođe tamo. Moja prijateljica bi full išla i ja sam joj pitala u medicu i tamo je 500 kn.. a ne znam da li ima negdje gdje je možda malo manje..
I jučer je meni na pregledu pokazala sliku u boji (ali mi ju nije dala) gdje mi je pokazala cijeli krvnožilni sustav.. nisam znala da takvo nešto postoji..

valerie bila sam pročitala da si ti radila probir i da si dobila nalaze za par sati.. Meni su rekli da se čeka barem dva i pol tjedna..[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>