Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.12.2013 16:22:41)
|
Drago mi je curke za super preglede, i sarita već je i bilo vrijeme da ti se potvrdi taj dečkić [sm=smiley36.gif] Joj tintin, dobro da je sad sve ok, ali ja sam isto takva da užasno sve djeluje na mene i prepadnem se svega samo tako, tako da se stvarno moramo nadati da ćemo imati što manje stresova u trudnoći, pogotovo ovakve kao ja koje sve smeta [sm=smiley13.gif] ali da, ne vjerujem da su bebice baš tako osjetljive kako ih mi doživljavamo [sm=smiley1.gif] Inače, i ja se danas skoro srušila u Intersparu, fino otišla sama prošetati tamo kroz kvart da kupim namirnice za ručak, i sve ok... a kad tamo kad sam došla, jedva sam pokupovala tih par stvarčica, počelo mi se vrtit u glavi, oči mi se sklapaju, jedva hodam... a još unutra i vruće, a ja zabundana. I bilo me strah kako ću do doma doći da se ne srušim po putu [sm=zmeden.gif]. Ali ajde polako s noge na nogu, i dobro je. I onda sam išla odmah doma izmjeriti tlak jer sam pretpostavila da je pao, i bome je, oko 90/60. Onda malo pojela i išla prileći, i kasnije ko nova [sm=smiley1.gif]. Steže me u trbuhu još od onog dana kad sam tu paničarila koji dan više koji manje, ali nastojim se čim manje pipati kako ste mi rekle i ajde, u ponedjeljak je napokon kontrola jedva čekam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|