Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (25.11.2013 8:30:06)
|
Cure, sinoć sam napisala duuuugi post, ali mi je vrijeem isteklo za objavu pa ode u P.... No.... Želim vam poželjeti dobro jutro! Ne osjećam se najbolje. Jučer mi je bio težak dan. Depresivan, plačljiv, svadljiv, s psovkama.... Uh! E. me muči, ima ispade, MM ima ideju da više ne radimo na bebi jer nemamo novaca. Ma što reći. Ali dobro, brzo ga je prošla ta ideja. Imali smo plan sinoć još pokriti, ali psihički izmučeni nismo. A uostalom sluz je bila sticky. Jako je čudan ovaj mjesec što se tiče sluzi tako da ne očekujem Bog zna što. I još nešto - srijeda, četvrtak i petak - te dane sam osjećala probadanja, nakon par sati probadanja samo na desnoj strani u srijedu, javilo se u čet. i pet. malo lijevo, malo desno.[sm=zmeden.gif] Što mislite? Nekako smo MM i ja usporeni ovaj ciklus, možda smo samo umorni. Bit će to pravo čudo, ako se uhvatila mrvica! [sm=smiley36.gif] Dajte cure s liste, što čekate?! Pa morate se javljati redovito, datum je prošao OHOHO! [sm=jezicek.gif] Datum ću javiti, eh.
|
|
|
|