Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 18:25:12
|
|
|
|
ancicaaa
|
dok ja otjeram ovog svog sa kompjutera...... termin 26 avgusta a toliko sam se prepala da se to ne moze opisati mada se tjesim da sam jaka
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 18:43:05
|
|
|
|
Ruža
|
Bok curke! Jel netko za kavicu? Odspavala sam sat vremena, toliko mi se zijevalo i kunjalo da sam zaspala... Vrijeme neko blentavo valjda. Kako ste mi vi? Vidim da su male curke danas u akciji.. Neka su samo...
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 18:55:50
|
|
|
|
Puli
|
eto me na curka je okupana,napapana i ide daleeeeeeko od tipkovnice i kompa pa neka sanja da tipka
< Poruku je uredio Puli -- 5.6.2008 18:56:26 >
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:01:26
|
|
|
|
Ruža
|
Puli baš si me nasmijala... Cvjetić je izgleda na mamu, mora i ona probati što to mama radi... Pogotovo kad ništa nije bilo od šetnje... Jel zaspala?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:05:45
|
|
|
|
Puli
|
sad će svaki tren mirno leži i gužva svoju pelenicu što nam đuro radi jel pava ili je u akciji
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:06:03
|
|
|
|
Elena
|
moze li jedna kava,tako dobro bi mi dosla.Martina me je iznervirala i sad je kaznjena,sedi u soba gleda nodi,gricka cips i ne sme da mrdne boli je uvo,ona uziva
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:07:32
|
|
|
|
Puli
|
elena mogu i ja kod tebe u kaznu i ja bi tako kavica stiže
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:11:42
|
|
|
|
Elena
|
jao ljudi nekad me toliko izvadi od koza da mi se ruke trese,i swta da joj radim i da je bijem sigurno necu promjeniti situaciju,ovako sam ljuta,ne pricam s njom i komuniciramo samo sluzbeno
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:13:42
|
|
|
|
Puli
|
kod mojih u vrtiću najveća je kazna kad ne razgovaram s njima i oni koji nisu kažnjeni odmah se zabrinu i pitaju jesu li bili dobri
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:15:22
|
|
|
|
Ruža
|
Puli baš je dobrica, pa ona sama i zaspe... Prava je. Elena što je Martina napravila da te toliko naljutila?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:20:26
|
|
|
|
Elena
|
Ma bili napolje da prosetamo i ona izasla od tocak i pocela trcati vamo tamo i otisla do jedno dr.djete,a ono pije cokoladno mljeko,srecom ja za njom srce mi je stalo i kad sam je uzela kad je pocela da vristi pritisak mi ode 300,nosim je i jedva cekam da udzem u lift,i od napora piskila u gace pa kad smo usle doma pricam,pricam,malo vicem i tako,sad smo ljuti
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:22:38
|
|
|
|
Elena
|
a zna da je kriva i evo je dosla je da se mazi ja sam je vratila odma u soba,rekla sam njoj kaznjena si i ne mi prigovara,odma je otisla,neka je jos malo pa idem njoj dati ovosje pa pomiricemo se,ma sta da radim ona je moje sunce i volim je najvise na svjetu
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:25:05
|
|
|
|
Elena
|
ej Tina moram ti rjeci da jucer mm je seo za kompjuter i padao od smeha na tvoje vicove i nisam mogla da sednem,ja mu kazem ustani da popricam jos malo,on meni ma pusti me zeno citam viceve
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:27:53
|
|
|
|
Puli
|
reci mm da ima nove viceva ja stavila četiri nova nadam se da će mu biti smiješni
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:28:55
|
|
|
|
Puli
|
moj je vidio smajliće i jako mu se sviđaju a vicove će čitati kad zasluži
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:37:36
|
|
|
|
Ruža
|
Elenica nam je prava mala mudrica... A vjerujem da ti je teško ljutiti se na nju... Puli ni ja svom ne dam ni blizu....
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:41:41
|
|
|
|
Elena
|
Pojela je vocna salata od kajsije,praske,i krusa,pomirili smo se,izgrlili i rakla mi je da ce biti umna. Do sledeci put kad budemo izasli van A kad se mm vrati veceras od posao dacu mu procitati viceve nek se smije covjek.
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:42:06
|
|
|
|
Puli
|
ni ja isto danas sjeo za komp. ja izlazim iz kupaone i gledam hoće li viriti na raju ali nije bio dobrica i samo smanjio prozorčić
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:44:25
|
|
|
|
Puli
|
vjerojatno znatiželja radi potpuno ju razumijem zabranjeno voće je najslađe ali mora naučiti da je to za nju opasno dobro si napravila elena a i kazna ti je suuuuuuuuuuper kad je mogu doći kod tebe u kaznu na nodija i gricke
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:48:36
|
|
|
|
Elena
|
kad ne budes dobra,odma cu te staviti u kaznu
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:49:06
|
|
|
|
tiha
|
elena i ja bi takvu kaznu hehe!!!!!!!! kad mozemo doci puli i ja¨!!
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:49:37
|
|
|
|
Puli
|
uposlila mm-a da stavi čistu posteljinu a ja ću staviti vaš na sušenje i srediti suđe kad se male ruke slože sve se može sve se može
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:53:34
|
|
|
|
Elena
|
pa cure vi meni zezate uveliko,pa kako da je kaznim,pa recite mi,dajte mi neku ideju za razliku od mene mm njoj ne daje da gleda ceo dan nodija ali onada moram non stop ja sa njom,pa ovako mi je lakse,zar nr? i evo stavila sam da se varu tjestenine(spagete)i ja i Martina mozemo svaki danto jesti.
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 19:55:13
|
|
|
|
Ruža
|
Znače sve izmireno, neka, neka tako i treba. Evo moj ručak za sutra gotov, MM se zaželio graha pa da mu ispunim želju. Biti će ručka za dva dana i svi sretni i zadovoljni. Puli znači i to ti je omiljeni posao?
< Poruku je uredio Ruža -- 5.6.2008 19:56:25 >
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 5.6.2008 20:00:06
|
|
|
|
tiha
|
vidite sta imam moju
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!