Elena -> RE: Birc "Kod veselih mamica" (6.6.2008 0:11:18)
|
jos smo bili decko i djevojka i blizi se njegov birthday i sta cu sad,moram biti originalna i rekla sam mu da ne planira nisa s nikome jer ga nosim na veceru,a ja nedelju dana ranije pozvala drustvo od Kratovo(jer i on tamo ima veliko drustvo)svi njegovi drugovi i sto sam znala i sto nisam znala(posluzila sam se s njegovim mob.i nasla sva brojeva)ma bilo nas je nad tridesetak ljudi,drugovi su donjeli ozvucenje kos mene u stan,kupila sam pice,sve sto treba i normalno velika torta s svjecama.I zabava moze da pocne.(Samo da znate da su to nama bile kriticne dane za vezu i rekla sam sebi priredicu mu ovo i posle mozda i vise necemo biti skupa)Kad smo vidjeli da dolazi izgasili svjetli,muzika,svjece upaljeni,a ja sam izasla da ga precekam i kad on ajde,ja mu kazem molim te udzi jos nisam spremna i pustila sam ga da udze prvi i kad ono IZNENADZENJE.nE MOGU VAMA OPISATI NJEGOVU REAKCIJU.10 minuta je sjedeo i ne mogao da povjeruje da mu se to desava,zaista sam bila dirnuta i ja sam se povukla na strana a ostavila ga s drustvo,jer ipak je to bio njegov rodzendan.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|