Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 17:57:08
|
|
|
|
anne
|
Ružice baš sam se zabrinula! Cijeli dan mislim na tebe, a ti se na javljaš. Vidjela sam tvoju poruku na kontrakcijama. Drago mi je da je sve ok. Ako se ponovi nazovi za svaki slučaj ginekologa.
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 18:26:09
|
|
|
|
božica
|
cure bok i ja malo navrnula kod veselih mamica-joj i ja sam tako strgana nemam volju baš za ništa tak sam sva nikakva. znam da će proći i sutra brzo doći ali kaj je tu je. I tako moja leonica isto voli pričati sama sa sobom i zamotati se u pelenicu. budite mi vesele i nasmijane. booooooooooook od mene
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 18:36:23
|
|
|
|
Ruža
|
Hej drage moje evo i mene napokon. Ma kući sam stigla tek poslje pet... Ali evo kavica i polako nadolazim. A vidim da ste mi danas pravo vrijedne bile, stvarno mi je trebalo da pročitam i pohvatam sve... Super teme ste imale. Ma kako uvijek kad mene nema da malo prokomentiram... To vi mene izbjegavate? Ane hvala ti što brineš za mene... Ma sve je to o.k.
< Poruku je uredio Ruža -- 4.6.2008 18:45:12 >
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 18:58:13
|
|
|
|
maja
|
kod nas se sve zamračilo, nešto gadno dolazi, morat ću komp zagasiti ako počne grmiti, a počelo je, ali još malo...
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 18:59:57
|
|
|
|
Elena
|
Bok cure,kako ste mi danas.Ja sam dobro,bili smo na kontrola i napokon Martinica mi je zdrava.Hvala bogu!Kod nas kisa pada i tako je tmurno vreme ali nek ohladi malo,pa nece valjda rasipati nam raspolozenje.
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 19:02:06
|
|
|
|
maja
|
još mi je i bolje raspoloženje kad je malo svježije, kad je onako vruće nisam za ništa! A kako si mi ti Elenice, nema te baš nešto ili se mimoilazimo?!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 19:05:53
|
|
|
|
Elena
|
pa i nema me,svekrva mi je ostala na bolovanja nije joj dobro pa sve je na mene a i moram da njoj pomazem,pranje,peglanje i tako,ali nije mi tesko samo neka bude sve dobro.Ti maice kako si mi,fotke su vam strava i tako ste ljepa obitelj sve najbolje.Ti Ruzice jos malo i na raspust ides,ili to vazi samo za ucenici?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 19:08:54
|
|
|
|
maja
|
hvala Elena, a možda će svekrva biti sad bolja prema tebi kad joj pomažeš
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 19:13:23
|
|
|
|
Elena
|
pa i vec je,ma u sustini ja nikada nisam imala problem sa njom vec mislim da je imala ona sa mnom,jer jednostavno nije mogla da prihvati da ja od mali grad dosla sam u Skopje ,njena cerka od Skopje otisla je bas u Kratovo mom rodnom gradu.Kakva ironija zar ne,i mislim da puno zbrke uradila mi je bas zolva ali nek joj sluzi na cast.Gospod ima pa nek sudi od mene sve najbolje.Nisam ja zlopamtilo,a i mislim da sve se desava s razlogom,pa tako i sve meni sto se desava je predhodnica na necemu ljepo sto me ceka u zivotu,ili mozda nesto ruzno?Ali ko zna.
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 19:15:49
|
|
|
|
Elena
|
Svegra ovo je za tvoja bombona sin ti je presladak,
< Poruku je uredio Elena -- 4.6.2008 19:16:30 >
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 19:26:34
|
|
|
|
Elena
|
zivot je more,pucina crna po kojoj tonu mnogi sto brode... Ja se ne bojim velike vode... Lome me vali,nose me struje, oseka srece...A tuge plima... Siba me nebo,bicem olujem Al jos se ne dam...I jos me ima BALASEVIC Ovi stihovi zaista volim
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 19:46:40
|
|
|
|
Puli
|
bokić eto i nas stigle doma iz kišne avanture anne javi jel sve ok s novim stanom s obzirom na kišurinu koja je pala cvijeta je dobro hvala na brizi grčići trajali 10 ak min evo brblja vam nešto (gleda u ekran i priča)
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 19:50:33
|
|
|
|
Elena
|
nisam u teku ali zar i tvoje sunce je imalo grceve Puli?Cucka mala,drago mi je da su prosle
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 19:55:04
|
|
|
|
Puli
|
nakon duugo vremena se popodne probudila u suzama nasreću nije dugo trajalo nosili se,mazili i zaspala poslije na mome jastuku moram pohvaliti hrabru curku kiša počela mi vani i uletili u pekaru da ne pokisnemo ona u nosiljci brbljala,gledala kako pada kiša u blizini udario grom ja skočila u mjetu brzo joj poklopila uši a ona niiiiiiiiiišta brblja i gleda stvarno je bila dobrica
< Poruku je uredio Puli -- 4.6.2008 19:58:33 >
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 20:05:53
|
|
|
|
Elena
|
srecica mala,i kod nas je bogami kisa jaka
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 20:24:42
|
|
|
|
anne
|
Puli pala kiša, ali nije procurilo. Nadam se da ni neće. Valjda je MM dobro privremeno popravio. Sutra idem ujutro kod doktorice. Valjda bu sve ok.
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 20:27:46
|
|
|
|
Puli
|
bravo za muža čim je krenulo sjetila se tebe i novog stana naravno da bude sve ok sutra pa zašto ne bi bilo kod mene tulum curka se još igra u krevetiću
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 20:29:00
|
|
|
|
Ruža
|
Hej curke! Elena drago mi je da je s Martinom sve uredu sad, neka tako i ostane. Puli što je Cvjetiću ? Jel to mama nešto krivo popapala ili ?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 20:30:36
|
|
|
|
Ruža
|
Ane javi nam što je dr. rekao i sreto sutra!
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 20:32:51
|
|
|
|
Puli
|
jedem uglavnom stalno isto a poslije popodnevnog spavanja je prduckala pa ju je vjerojatno zrak malo smetao a sad je dobra igra se i brblja duže je spavala popodne pa nas sad zeza
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 20:35:21
|
|
|
|
Ruža
|
A Mišica mala, neka ju je prošlo. Sva mi je neka vesela, vesela na slikicama...
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 20:51:35
|
|
|
|
Elena
|
curke pa sta je ovo nadvor kisa,a u birc nas ima tako malo?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 20:52:58
|
|
|
|
Puli
|
ne znam elena i meni sve čudno da peglaju bile bi tu s nama curka pava
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 20:56:54
|
|
|
|
Puli
|
a možda se s mužićima druže posebno ako se oni boje grmljavine i kiše pa ih tješe
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 4.6.2008 21:01:17
|
|
|
|
Elena
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!