Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Nikoleta(MaTana)sretan rođendan! 18.11.2013 22:57:59
|
|
|
|
troubled
|
sretan, najsretniji kako vrijeme brzo leti...5 poljubaca za 5 godina
|
|
RE: Nikoleta(MaTana)sretan rođendan! 18.11.2013 23:35:34
|
|
|
|
MaTana
|
Cure hvala najljepsa!Ni ja nemogu vjerovati da je proslo vec pet godina otkad sam prvi put ugledala malenu mrvicu, izgledala je tako minijaturno sa tih 2,5kg... To je stvarno bila ona prava istinska ljubav na prvi pogled... Vrijeme stvarno leti, moja malena bubica je vec prava velika cura 111cm i 21kg, ide u vrtic, uci engleski i plese balet, a sto je najvaznije svakim svojim udahom i osmjehom uljepsava svaki trenutak moga zivota. Gledam je svaki dan kako raste, sazrijeva, ljuti se, smije, pusti sizu kad citamo Bambija iako joj slazem da su mamu odveli u zooloski vrt, gledam je kako nesebicno i iskreno voli svoju malenu seku i ponosna sam na tu tvrdoglavu pametnu glavicu!
|
|
RE: Nikoleta(MaTana)sretan rođendan! 19.11.2013 4:12:29
|
|
|
|
anaxx
|
Prekrasno napisano MaTana! Sretan rođendan tvojoj princezi i od nas!!!
|
|
RE: Nikoleta(MaTana)sretan rođendan! 19.11.2013 10:18:29
|
|
|
|
cuba
|
Sretan rođendan tvojoj velikoj curki od mene i mojih mališana Sve najbolje joj želimo
|
|
RE: Nikoleta(MaTana)sretan rođendan! 21.11.2013 19:51:51
|
|
|
|
kisica
|
sretan rođendan
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!