Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
igre sa dvogodišnjacima 7.1.2014 14:59:42
|
|
|
|
ana85
|
Moja curica ima sad već 2 i pol godine i više ne znam šta bi se s njom igrala, stalno jedno te isto, a nemam ideje što dalje. Molim za savjete, kako se vi igrate s djecom, s čime? Mi se igramo i plastelinom i vodenim bojama, čitamo knjige, skrivača, lovice, glumim psa, mačku, igramo se dore i lopuže lisca iz crtića i kaj god treba ali već mi je sve to postalo pomalo dosadno, njoj je sve to super zabavno hehe ali meni postaje dosadno, htjela bi nešto novo što će i meni biti zabavno a ne samo njoj hahaha
|
|
|
|
RE: igre sa dvogodišnjacima 8.1.2014 14:38:29
|
|
|
|
ruwenzor
|
N isto ima 2 i pol i igramo se otprilike kao i vi, s time da ona obožava bebe i kuhanje zna se sama zaigrati s tim a nekad i nas uključi u to, a voli i kockice pa najčešće slažemo kućice i ogradice pa smještamo životinje unutra, igramo otvoreni memory, puno čita i crta, pomaže mi raditi kolače, svaki dan smo vani makar samo u šetnji a ak nije mokro na igralištu. Kad ostanem bez ideje upalim youtube pa plešemo i pjevamo
|
|
RE: igre sa dvogodišnjacima 27.1.2014 11:28:00
|
|
|
|
lilly1
|
kod nas su hit puzzle - svih oblika, velicina i dimenzija!
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Određivanje spola.
пеперутка16
Koliko je pouzdano određivanje spola ultrazvukom? Vaše iskustvo je:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!