kisica -> RE: Zimske bebice 2013/2014 (16.6.2014 22:59:25)
|
Hej cure moje, moj laptop je opet banana, tj.stalno mi pokazuje da nema mjesta na disku i koliko god ja brisala ono isto pa mi malo teže otvara sve, pa i forum. Neznam od kud bi krenula sa pisanjem, uglavnom Gabi nam je 13og napunila 5 mj. Pa sam išla produžiti porodiljni jer to se kao „mora“ mj.dana prije punih 6 mj. Iznenadila sam se jer znam da sam sa A.morala nositi poslodavcu neke papire da ovjeri, ovo, ono, a sad ništa..ispunila zahtjev, muž potpisao da se slaže da ja to koristim, kopirala papire i to je to. Adrijan je bio bolestan, tj.imao je temp.pa smo odmah i sa njime bili kod dr. izvadili nalaze,kaže dr.viroza neka. Trajalo je dva dana i kao nov je. A i moj A.vam je danas napunio 5 godina, i ja sam tako neka sretna i tužna jer nemogu vjerovati da je već tako veliki dječak. Planiramo u nedjelju pozvat nešto malo gostiju i proslaviti to, u subotu ću peći tortu onda. A krštenje smo planirali za 30ti, nikoga ni zvat ni ništa, otić ju krstiti i to je to. A Gabi je ista, jako nervozna, ustaje oko 8 sati, i onda do 22 nemamo trena mira. Plaće, nervozna je, spava joj se a nikako zaspat, sad evo ima proljev tri dana, ja sve nekako mislim da su zubi, ali već bi izašli valjda, gura ruke u usta, slini, ma koma je. Tako da se cijeli dan nosimo. Mamino – moja je dobila osip od znoja po vratiću iza, i to češe kao luda. Imaš li pojma možda sa čime to mazati da je ne vodim dr.zbog toga odmah. Svaka ti čast za spremanje, ja ti u 22 krenem spremat kuću, peglat, ovo, ono, još da idem spremat za pekmez krepala bi. Ringerajka i moja G.ti je na sisi jako jako malo, i primjetila sam sad da zapravo malo cica i onda bude gladna, pa sam joj počela nuditi bočicu i kad vidim da je jako nervozna, i pojede lijepo i ad. Nekako ne mislim o prestanku dojenja, iskreno kad ju dojim sigurna sam da ako završi u bolnici zbog nečega moći ću ostati uz nju, a s druge strane ad mi popije samo 100 ml pa onda vjerovatno i dojenjem pojede nešto. I kod nas je 30 u sobi, isto body i pokrijem je i pava kao top. Mi pijemo bebimil.
|
|
|
|