kisica -> RE: Zimske bebice 2013/2014 (5.4.2014 15:56:59)
|
Ringerajka – kao što sam napisala već budimo se oko 9, pol 10. Prvo ide papanje jer bude nervozna, zatim mjenjamo pelenu, pričamo, mazimo se, i onda ja pokušavam nju zabaviti sa nečime da obavim svoje, međutim to baš i neide. Obično bude budna do podne, onda je nervozna jer joj se spava, uz sisu zaspi, ali to je spavanje na pol sata..naravno ne naspava se pa se probudi još gora..onda plače, nosimo se, na kraju joj dam opet sisu i opet zaspi na pol sata..evo maloprije se probudila, a ja tek sad kavu pijem, i jednom nogom ju ljuljam u kolicima ali buni se..za koji tren bit će vriska. Tamo negdje oko 18 će zaspati još jednom na pol sata, i onda od 21 do 23 je užas, spava joj se, nervozna je, nosimo je, zaspi, spava 5 minuta, probudi se..u 23 zaspi baš za noć..evo već 3 noći spava do 5-6 ujutro bez buđenja, inače se budila svakih 2-3 sata. Nismo vani svaki dan, ali kad jesmo ne mjenja nam to ništa jer ona nećže biti u kolicima, ne zaspi vani, i to je najčešće tako da ja onda i nju nosim i kolica guram. Mi smo isto bili jučer na kontroli, dobili smo ventolin za terapiju. I opet ima ojed. Mamino – i beba zaspi u pol 21? Kako? Pomagaj. Cure moje ja sam vam kostur živi, vagala se kod ginekologa, imam 54 kg. Kad sam trudna ostala imala sam 56, mm urla na mene jer ja ništa ne jedem, nalaze nisam otišla izvaditi, i bjesan je. Razumijem ga, samo ja neznam kad da jedem kad ja maltene ne stignem ništa. Danas sam peglala, kuhala, i hranila Adrijana u isto vrijeme..
|
|
|
|