kisica -> RE: Zimske bebice 2013/2014 (17.5.2014 13:02:47)
|
Ma nisam ja mislila prestati sa dojenjem, ali sam mislila kombinirat joj bočicu. Recimo ona meni kad jede u 23, i onda ujutro u 7, meni su tada grudi pune mlijeka, i ona tad pojede to što ima,i bude sita po 3 sata i bude oke. Međutim kad me u podne traži, meni dojke nisu ni upola kao ujutro, i ona je nakon jela nikakva, cendrava, plaće..Razmišljam da joj jedan obrok dam ciku, jedan ad. Izdajanje nebi jer ja mlijeka imam i ovako, ali očito kvaliteta tog mlijeka baš nije kako treba. Baš sam pisala sa mamino jučer i rekla joj, meni nije do jela, ni do ičega. Moja G.je strašna beba. Ja znam sve to, da bebi treba puno pažnje, ali ja nemogu 24 sata gledat u nju, nju nositi vječito, i pustiti da mi je kuća štala, i da nema jela i sve ostalo. Preksinoć sam brisala kupatilo a nju je držao mm, i ona je urlala cijelo to vrijeme. Neće biti u kolicima, neće u krevetiću, neće u sjedalici, dok ja stojim super, ako sjednem sa njom urlanje..i tako je iz dana u dan..tako da ja nažalost najčešće nju stavim kraj sebe i ona urla dok ja radim nešto..i kad bi ja jela onda?
|
|
|
|