Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (23.3.2014 19:27:44)
|
Drage moje Lelaluna i Leonee zao mi je sto je stigla glupa [sm=smiley19.gif] Hvala ti Dacana na lijepim zeljama i super reakciji!!! [sm=smiley1.gif] Kako se ti osjecas? Hvala vam svima curke na divnim zeljama, i sto mislite na mene, naravno!! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Oprostite mi sto nisam prije pisala, ma pod dojmom sam, a i stalno mi se spava i prekjucer i jucer i danas... Ma meni su vam ova tri dana najburnija u mom zivotu! Ja vam nemam rijeci za opisati kako se osjecam, nestvarno, cudno, divno, PRESRETNO, ali istovremeno i jako preplaseno, svega me strah, cuvam se kao da sam u 8 mj trudnoce, trudim se jesti zdravije nego prije, inace ne pusim i ne pijem pa to i nije tako tezak zadatak za mene. Osjecam vam trbuh kao da imam mengu, ali ne bas tako, jer kad je menga kod mene onda me stalno grci, boli, previjam se, a ovdje me sada zaboli grc slican kao i kod M, ali prestane potpune nakon 30-a sekundi, cice me stalno bole, zgaravicu imam sto god pojedem, ali ne povracam niti mi je muka, a to je super [sm=smiley20.gif] Barem za sad. Uffff, otkuda poceti... MM je dosao doma preksinoc jako kasno u 1 ujutro, bio je premoren, doslovce je zaspao za 3 minute nakon sto je legao, i nije se uopce imao snage tusirati, to je dovoljno da vam recem... i onda naravno, bilo mi je glupo tako ista mu reci, mislim se cekat cu jutro... Ja sam se dignula piskiti u 5 ujutro, a on se isto trznuo kad je mene cuo da se dizem... i upalio mi je svijetlo da vidim put iz sobe do WC-a.. eeee a ja sam vam dan prije smisljala, i smisljala, i smisljala, pogledala 100 youtube video, procitala 500 savjeta kako iznenaditi muza sa vijesti o trudnoci, kako mu priopciti lijepu vijest, ali nista previse cool nisam nasla, htjela sam da bude WOW, ali nisam nasla nista sto je dovoljno WOW za moj pojam.. htjela sam kupiti mali bodi za bebu sa natpisom NAJBOLJI TATA NA SVIJETU ili MOJ TATA JE NAJBOLJI ili nesto slicno tome, ali to nisam nasla u jednom danu, radila sam, nisam ni imala puno vremena , uglavnom na kraju sam kupila malu bocicu za dijete i stavila je u ukrasni papir i u kutiju… i sad da se vratim na jucer u 5 ujutro, ja se vratila iz WC-a, i on onako vise budan nego spava ceka da ja legnem da ugasi lampu.. Ja sjela na krevet i kazem mu “mogu li ti dati jedan poklon sto sam kupila za tebe jucer?” On onako cijeli zbunjen “mozes, ali nisi, trebala, zasto si bzvz trosila, cemu to?” Ja otvorila ormar i dajem mu kutiju, tu vam je link da vidite kako je ta kutija izgledala: http://i61.tinypic.com/mm3mlk.jpg On otvara, kopa, odmotava, trazi sto je unutra, izvadio bocu, i gleda mene, pa gleda bocu, gleda mene, pa gleda bocu i tako je buljio nekih 7-8 sekundi, zbunjen, mamuran, i onda kaze “Jesi li? Ma nisi? Jesi li? Ljubavi jesmo li? Jeli? “ Ja se nasmijala i klimnula glavom, on se jaaaako nasijao, zagrlio me, skocio na krevet, nije mogao vjerovati, mala rijec je da je bio sokiran, presretan, u nevjerici, “ma jesmo li napokon? Hvala li ljubavi. Hvala ti dragi Boze.” Ljudi moji, plakali smo, grlili se do 8 ujutro i naravno nismo oka sklopili, hahahahhaha. To je bilo to sto smo spavali, znaci 4 sata tu vecer, ni sinoc nismo puno vise spavali. Preuzbudjeni smo. Sad imam problem da mm ne moze sutati, on bi sad svima sve reko, ja ne vjerujem da ce moci biti strpljiv koliko bi ja htjela, barem jos 3-4 tjedna. Mene je svega strah, znam da me vi razumijete, bolje od ostalih. Glupo mi je pravdati se ili objasnjavati ikome ako ne daj Boze bilo sto krene po zlu. Stvarno se nadam da nece, ali posto se mi ovdje svega naslusamo i navidimo onda smo svjesnije svih problema i potencijalnih opasnosti. Uglavnom mi smo vam jos uvijek van sebe, za sad sam super. Mozda je jos rano za neke simptome, ali cemo vidjeti. Skinula sam neku aplikaciju na mob i kaze da sam 4+4 danas, sutra cu se naruciti za pregled prvi, tj samo da mi G potvrdi trudnocu, pa cemo ostalo kad bude za koji tjedan, jer znam da je rano da se sada ista vidi. Kao sto sam i obecala, slikala sam vam jucer ujutro test, tamija je crtica, evo vam link ovdje: http://i61.tinypic.com/2gtzorm.jpg Kako ste mi vi ostale? Pinky jaaaaako mi je drago da je sve proslo u redu, disala sam s tobom u vrijeme onog pregleda. Predivno da je mrvica super, velika i da napreduje kako treba. Uistinu mi je jaaaaaako drago, i presretna sam radi tebe. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vi ostale trudilice moje drage, ajmo HOPA - CUPA, akcija, nogice u zrak i volite se, pa cemo stvarno sve skupa vristati na kraju 2014 [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|