Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (31.3.2014 6:50:04)
|
Jučer mi se život skratio za par dana... Mi na selu, svekrva, E. i ja pijuckamo kavu, a muški: MM radi s kopačicom, a svekar čupka neku travu, su iza kuće. Ne vidimo ih. Pita me svekrva: jel ti muž gotov? Kažem joj: ma ima još malo. I čuješ najednom: moj svekar doziva muža, imenom, razvlači ga, histerično, najgore što može, pun užasa, straha, kao da je vidio nešto najgore što može zamisliti. nakon dozivanja, čujemo AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ja zamišljam muža da viče od bolova, drži nogu punu krvi... Ja i svekrva se oduzele od glave do pete. J zamišljam muža kako je pod kopačicom, svekar ga ne može naći pa ga ugleda i onda ono vikanje. Odlazim iza kuće, MM i svekar stoje, kopačica ugašena, razgovaraju, nikome ništa. Ovo ne želim nikome, u mislima sam proživjela svašta..... Vraćamo se sa sela, i vidiš nesreća na prugi. Znači, neka nesreća se morala dogoditi. [sm=smiley13.gif] Baš sam bila potresena... [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Danas će biti sunčano..... Mora biti lijep i sretan dan... Puno pusica i pozdrava od mene![sm=smiley9.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_skip.gif]
|
|
|
|