sminkret -> RE: Zimska djeca-2012/2013 (23.6.2015 13:53:34)
|
Ma i ja čitam, ali se ne javljam... Prvo da Bumbi službeno čestitam na trudnoći i curici![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Baš mi je drago za tebe i što se tako lijepo veselite novoj bebici. Kad ti je ono termin? Daze, tebi čestitam na uspješnom skidanju pelene (ne tebi, nego curki [sm=smiley36.gif]), točno se je tako moja O skinula, brzo, "bezbolno", bez zapišavanja okolo [sm=smiley36.gif] Moram vam priznati, ja sam od onih koja ludim od pomisli da mi dijete okolo zapišava. Jednostavno sam takva. Imam brdo prijateljica koje su flegmatično skinule dijetetu pekenu i preskidala x puta dnevno, ribale podove- ali ja sam takva. Nije da mi je stan sterilan, i da ne podnosim dječju pišalinu, nego sam takva. Pokušat ću s P ovih dana, ono razgovorom, pa ćemo vidjeti. Da me ne bi krivo shvatile, ne smeta me da djeteu pobjegne, ali ono da se samo skine pelena, pa će naučiti- takav tip nisam [sm=smiley36.gif] Ja još muke mučim s faxom, pretvorili su u doktorat to, taj glupi papir, i baš se skrvavo naradim i učim za svaki predmet, pa je i to jedan od razloga što se ne javljam. Popodnevno P spavanje koristim za učenje, kao i navečer kad ode spavati. on još uvijek malo priča, ali što se tiče motorike i spretnosti je vrh [sm=smiley36.gif] Veseo je i razigran, a u zadnje vrijeme se počeo čak malo i smirivati (inače je ful aktivan, pa ako negdje sjedi koju minutu to je smirivanje). Eto toliko...
|
|
|
|