evanoi -> RE: Zimska djeca-2012/2013 (27.6.2014 10:51:33)
|
daze, i moj štrumfić jeimao jedan takav period nejedenja, baš me živciralo, a na kraju sam se pomirila. jer sam razmislila: veseo je, trčkara, zdrav, uredna stolica... tako da sam mu i dalje nudila svašta raznoliko u nekim pravilnim razmacima. tu i tamo bi se desilo da pojede lijepo, ručak, pa bih bila iznenanđena. i nakon cc.mjesec dana se opet vratio na normalu, a u međuvremenu je dobio zubić. [sm=smiley1.gif] tako da sam to pripisala zubiću. sad ne znam koliko dugo je kod mrve ta faza nejedenja... ja se stalno dvoumim dal da mu dam te sandalice ili ne za more. mi kao male nikad nismo po plaži furale nikakvu obuću, već bose nožice. tako da nikakvih problema s kičmom ni sa spuštenim stopalima nismo imale. ali mi smo išle na divlje, seoske plaže. a nije mi baš svejedno ako idemo na kakve gradske, bude svega na podu. o slučajevima kad se dječica nabodu na igle ne želim ni pričat.... tako da ću ga tu kod nas na selu držati bosoga, ali na gradskim će biti u sandalicima najvjerojatnije,,, što se tiče spavanja, ide nam dobro, polako, ali zadovoljni smo jer sam uspije zaspati nakon 45 min.... mi smo na stolici pored krevetića. i uglavnom je počeo spavati čitavu noć, najranije se budi oko 4, tada ga prebacimo k sebi, a dogodi se, u zadnje vrijeme sve češće, da prespava cijelu noć u svom krevetiću, do jutra 6i 30. [sm=bravo.gif] a u pon ćemo znati jesmo li u drugom krugu upali u jaslice.... ufffff...
|
|
|
|