evanoi -> RE: Zimska djeca-2012/2013 (18.8.2014 22:39:47)
|
hehe, sminkret, bilo bi dobro u osmero [sm=smiley1.gif] uglavnom, vidim da ti P ima temp., i moj noica je jučer imao čak 38, a danas mu se spustila, imao 37.4. i ja kontam da je možda od zubića, trojke mu izllaze isto, a i osuo se po obraščićima... mada sam i ja sinoć imala temp., a danas me sinusi pucaju... ma šta kažeš da je P divlji? presladak je i veseo dečkić. tvoj je otkrio udaranje, a moj me već nekoliko dana gricka. i stalno mu govorim: ne gristi mamu, a on se smije, i ajmo opet. onako polako započne i onda gric. ma joooj, nadam se da neće postati grizator!!![sm=zmeden.gif] iznenađenje mi je što se posljednjih dana, kad se pokaka, počinje vući za hlačice i dođe k meni. [sm=smiley1.gif] makar onda - da ga pustim - ne smeta ga dalje. ali kao da mi da do znanja da ga presvučem. [sm=smiley1.gif] ipak ću za odvikavanje čekat sljedeće ljeto... nelly, kako maliimenjak, je li bolje? daze, uživate još na selu? kad mrva počinje ići u vrtić? sminkret, kad vam počinje fešta u vž? bumbi, sax, lotte, di ste?
|
|
|
|