Mamii -> RE: Djeca vegani (3.3.2014 12:00:10)
|
Hvala ti, svaka pomoć je dobrodošla jer bi mu htjela nešto i zdravijeg uvesti s obzirom da jako voli jesti, i sama bih pokušala ali ti imaš više iskustva, pa ćeš i bolje znati. Iskreno, žitarice mu još nisam davala, ali bih voljela. Jeo je jedino u Frutek kašicama žitarice, a to je pitanje koliko ih je unutra i kakve su. [sm=zmeden.gif] Znači, do sada sam mu za doručak uvijek davala voće (svo osim bobičastog i egzotičnog), nekada bih ubacila i keks.. Uvijek prokuham sve osim banane koju mu dajem svježu, i koju zna pojesti i ovako sam, kada mu ogulim. Za ručak jede najčešće bijeli krumpir, mrkvu pa u kombinaciji s tikvicom, korabom, pastrnjakom, špinatom, blitvom, brokulom, teletinom, piletinom i sličnim namirnicama.. Za večeru nam je nekad palenta s jogurtom, griz (Nestle Alete), svježi sir (uglavnom domaći) sa bananom.. Eto, vjerojatno sam zaboravila koju namirnicu ali tu se negdje sve vrti.. E sad, čitala sam za amaranth i htjela ga kupiti u dm-u a onda sam pročitala da ide u juhe i variva samo pa odustala.. Tu i tamo, kada ne može dočekati ručak/večeru mu dam Nestle puding, Petit keks, stiropor od riže (Hipp) ili par smokića od prosa U srijedu ću u bio&bio pa bih ti bila baš zahvalna kada bi mi pomogla što kupiti i kada ubaciti. Hvala ti od [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|