ines_os -> RE: Moja porođajna priča - ožujak 2014. (5.3.2014 14:40:05)
|
KBC OSIJEK Zadovoljna rodilištem i osobljem,ovisi kako se postaviš prema njima tako i dobiješ zauzvrat Termin mi je bio 12.07.2012 (iako nisam znala točan datum zadnje menstruacije) dogodilo nam se[sm=jezicek.gif] 17.7.2012 sam primljena u bolnicu jer mi je prošao termin i 18.7.2012 doktor je odlučio da idemo na inducirani,ujutro u 8 h poslje vizite sam dobila gel i morala ležati sat vremena nakon toga klistir,tuširanje i rađaona.U rađaonu sam ušla oko 12 h,papirologija i sve što sljedi,ležanje na lijevom boku,leđa su mi ubijala,polako sam se otvarala pa su mi odlučili dati drip i tako na dripu sa stalnim trudovima,sama, gledam u taj sat koji nikako da se pomakne,netko te dođe malo običi i uvijek ode do nove smijene koja je došla u 19 h,orne,odmorne odlučile su me poroditi i pomoći jer sam bila na rubu snaga bez hrane ,vode (dale su mi glukozu na infuziju i krenulo je!Dvije su mi legle na stomak jer više nisam imala snage za ništa,doc.me reznula dolje i moje najljepše zlato bilo mi je u rukama.Osim što je plodna voda bila već zelena,imao je pupčanu oko vrata,ali sve je super završilo!Mamino zlato rodilo se u 19.27 h sa 3900 g i 50 cm!
|
|
|
|