mamo -> RE: Parlaonica! (17.4.2014 11:03:02)
|
Pozdrav Ringerajke! Ja sam relativno nova, ali ne tako česta gošća na forumu. Doduše, često vas sve čitam, ali rjeđe se javim s nekim pitanjem [sm=smiley9.gif] Ali sad imam jedno pitanje, pa evo da ga postavim ovdje, ako neka mama ima savjet. Moja curica od 17 mjeseci je prije 2-3 tjedna prestala jesti voće [sm=zmeden2.gif] S tim da moram napomenuti da je voće oduvijek rado jela, već s 9 mjeseci i bez zuba je "grizla" jabuku i bananu. Do prije 2 tjedna je najnormalnije jela sve voće, a najdraže su joj bile jabuke, banane i naranča. Sada bananu ne želi ni vidjeti, a jabuku čak malo zagrize pa ju odmah ispljune, naranču isto. Kašice ne želi jesti, otkad su joj počeli rasti zubi, s nekih 10 mjeseci, tako da joj ne mogu voće podvalit ni kao kašicu. Probala sam i kao sok, iscijediti joj naranču, ali to hoće samo malo i to samo ako vidi bracu da i on pije. Više stvarno ne znam što poduzeti, jer i kakica joj je zbog toga postala tvrda, a i općenito joj se apetit nekako smanjio [sm=smiley13.gif] Inače, još cica, 2-3 puta dnevno, kako kad. Imate li kakav dobar savjet ili ideju kako da ju navedem da opet počne normalno papati?
|
|
|
|