Pumba -> Uzarene i bolne bradavice na pocetku trudnoce (27.3.2014 22:53:17)
|
Pozdrav svima! Evo bas sam maloprije iskusila neku cudnu bol u bradavicama. Jaku i ostru, kao da mi gore. Inace sam tek doznala za trudnocu prije koji dan, bila sam na listi sa nasim dragim trudilicama vise 2 godine i onda se odjedom dogodilo. Trudna sam 5+1. Do sad su me grudi boljele stalno, jos od nekoliko dana prije ocekivane menge, ali ovakvo nesto nisam osjetila do maloprije. Nije dugo trajalo, mozda sat vremena, ali cudno i poprilicno bolno, kao da je vatra u njima, niti pomislit nisam mogla dotaknut ih, jer kad ih majica dodirne place mi se, grudnjak uopce nije opcije.. Samo me zanima jeli neka od vas imala iskustva sa tim i kako ste si pomogle? Ja sam lagano vatom i melemom premazala bradavice i podrucje okolo ali koliko sam mogla jer je bol bila dosta jaka. Sad je malo lakse, ostavila sam blazinice na bradavicama i lagano obukla pidzamu,nadam se da se u ovako jakoj mjeri nece vracati ova bol. Sise me stalno bole ali ovo je drugacije. Sad su mi dosta ispupcanije bradavice nego inace, ali to je valjda normalno. Ako je netko ima slicna iskustva bila bi zahvalna da ih podijelite samnom. Hvala [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|