Sunshine28 -> RE: jednogodišnje dijete odbija hranu (2.5.2014 9:33:52)
|
ja se ne bi slozila sa tezom "ako je gladan posjeti ce bilo sto" jer ja vidim da mi je Em evidentno gladna, a nece jesti.. dobije mlijecnu kasicu oko 8h, za cijelo prijepodne pojede jos mozda pola neke jabuke i onda rucak oko 13-14h (prije je bio oko 12h, ali smo sada pomakli kao da dobro ogladni) kada joj kazem idemo papati trci prema stolu, sama sjeda u stolicu, vice "ami, ami" civili na rubu placa dok ceka da stavim tanjur pred i nju i onda kada ugleda bilo sta sto nije tjesto sa paradajizom nece ni liznuti....mm i ja jedemo ona civli, onda snimi kod mm kruh pa trazi kruh, pa se davi u sniti kruha...i tako, kada od svega odustane odnesem ju spavati...probudi se oko 17h....dakle 9 sati nakon zadnjeg pravog obroka, ponudim joj rucak a ona dobije zivcani slom....vice "ami, ami", place, ali nece jesti....i onda joj dam jogurt sa vocem, vecera oko 19.30, opet nudim ono od rucka (ugrijano) nece ni vidjeti, opet plac, onda joj dam mlijecnu kasicu i to pojede u hipu.... dva dana smo pokusavali da joj ne damo zamjenski obrok vec do kraja dana svako vrijeme za hranjenje damo porciju od rucka - meso, povrce koje je prije uvijek jela....i rezultati nikakvi...trpila je glad do navecer, ona bi pojela 2-3 komadica i rasplakala se..... ne znam vise sta da radim....jucer bili kod mojih na rostilju, stavila joj u tanjur koji cevap, bijelo meso, povrce...., na zadnjem rostilju prije par mjeseci sve je to jela, a sada nista, bas nista nije htjela[sm=smiley13.gif] uh!!!! sada mi je palo na pamet da mozda napravim palentu sa sitnim povrcem, pricekam da se stvrdne pa ju izrezbarim sa modlicima za kolace u obliku zvjezidca, covjeculjaka....[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|