|
RE: Platneno pelenaši,ima li vas na ringeraji? 18.5.2014 5:26:10
|
|
|
|
mamasita
|
i da ,svakako ima drugih skupljih stvari od pelena,tu se slažem,ali treb se znati i snaći,a uz današnja primanja i vremena,treba paziti na svaku kunu,ali ne zagovaran pp samo radi toga.ni mi nismo svaki mjesec trošili 250kn,samo na pelene,u biti bilo je ovisno o mjesecu,i nisam koristila pampers,nego jeftinije pelene a bolje od pampersa,ali kada uzmeš dječju kremu i vlažne maramice to ti je tu negdje,a nama je to puno love,pogotovo kada imamo još dve curke sve se u životu treba probati,a ne odmah napadati i suditi,i loviti se za svaku riječ koju netko kaže o nečemu što taj netko drugi koristi.previše sam setakvih komentara naslušala u zadnje vrijeme,čak sam i moju skeptičnu mamu,koja mi je rekla da sam luda kada sam išla na to,uspjela totalno razuvjerit,onda dalje nemoram pričat. kada sam bila trudna,puno mi je ljudi reklo daće nam lolica biti veliki trošak,ali def nisu znali o čemu pričaju,kao trošit ćete na dječju hranu,pelene,i sve druge stvari,a zapravo je totalno suprotno,dojimo,nosimo ppm,robicu i opremu imamo od seka,svašta smo nešto dobili i da ne zaplače kada joj je jest i kada je nervozna nebi ni znala da je tu karikiram malo,naravno.kako kažu,no risk,no profit!a sad odoh spavat.
|
|
|