KontesaNina -> RE: iskustva naših trudnica (9.7.2017 23:55:20)
|
Evo mojih iskustava. Prvo i drugo sam zacela bez ikakvih problema, muz i ja smo legli u krevet i ostala sam trudna. Nista nismo pili, nista se nismo tretirala, jednostavno je to tako bilo. Ja sam imala 30 god i 4 mjeseca, a muz dvije stariji od mene. U drugoj trudnoci sam bila 31 i pol. Za trecu trudnocu smo se dobrano pomucili. Pocela sam razmisljati kad je drugo dijete imalo godinu i dva mjeseca i tada smo odlucili da se necemo cuvati. Od slijedeceg mjeseca sam pocela pratiti bazalnu temperaturu i ubrzano uciti sve o mjerenju BT. Dolkazali smo muz i ja da ocito nemamo nikakvih problema sa zacimanjem djeteta pa, kao vjernici, cekali samo Bozje "odobrenje!. no naceklai smo se. Dakle, poceli smo se truditi u lipnju. Tek u studenom sam ostala trudna, ali sam to znala jer sam radila odmah test na trudnocu dan nakon sto sam trebala dobiti. Dva dana smo zivjeli u sreci kad sam nakon toga prokrvarila i shvatila da sam izgubila nekog malog andela kojeg jso nisam niti prihvatila da sam ga imala. Onda smo jos jedan mjesec probali pa smo imali goste kad sam mislila da je ovulacija i cim su otisli, zazeljeli smo se jedan drugoga i ostala sam trudna. Nisam se tome nadala, nisam to u tom trenutku zeljela (iz nekih obitlejskih razloga i obaveza), no presretni smo bili. Test sam taj put napravila sa 4 dana kasnjenja M, a isal sam vaditi krv slijedeci dan na Betu. Uglavnom, sada sam 28/3 i jako smo sretni i jedva cekamo. Savijet? nemam, kod nas je bilo sve u redu, ali smo cekali da Bog kaze svoje, tako mi gledamo na sve. Sto god drugo da kazem, bila bi velika laz. No zelim vam od srca svima da ostanete trudne i da budete sretne, ali i da uspijete prihvatiti ako vam se ne ostvari zelja. NIje lako, to necu reci, ja ipak cekam trece, no trazite i nadite inspiraciju. Sretno od srca i da se sto prije nademo na temi jesen/zima 2017/2018! To vam najvise zelim. Jer jako sam se rastuzila kada sam vidjela sto mnoge od vas prolaze da dodu do trudnoce i djeteta, a ja sam, eto, svega toga bila izuzeta i ne znam sto je taj trud i muka. Divim vam se, ali stvarno!!
|
|
|
|