autumn day
|
hej curke, evo i ja ulovila malo vremena dok mali spava, stalno smo vani i uživamo u proljeću :) mimee, evo privikava se, prošli tjedan je ona dolazila pa smo svi bili skupa doma, oni su se igrali i tak, danas sam ja prvi put otišla na kratko....bilo je suza :( ali mislim da je bolje tako, da se navikne da me nema i da ga ona čuva za to vrijeme, jer kad sam ja s njima doma samo mene traži i ide zamnom. sutra ću otići na malo dulje i tak pomalo, imamo vremena još tjedan dana ali ona kaže da plače malo, pa se zaigra, pa se sjeti da me nema i tak...bit će to ok, samo da prođe ovo prvo vrijeme prilagodbe. kad se sjetim da je curka išla u vrtić i da je tamo tulila vjerojatno sama i da ju nitko nije utješio, jer ih je tulilo još 20, ovo mi se čini super, teta ga i nosi i utješi :)) jeste vi našli čuvalicu? a noćno cicanje, hm....bio je bolestan, nakon što mu je curio nosić, nakon par dana zakurio i završio na antiobiotiku :/ pa sam bila blaga :) ali imamo pomaka na bolje, ne dam mu cicati kad se probudi oko ponoći, produžimo do jedno 2, onda ako se probudi prije 4-5 pokušavam ne dat i dočekati tih 4-5, onda mu opet dam i izbacili smo jutarnje cicanje, pa oko 7 popije bocu. znači ostalo je to navečer i noćno...planiram sad noćno pomalo ukinut i onda za neko vrijeme i to navečer, ako će uopće još biti mlijeka i ne odustane sam s tim da mu sad navečer dam kašicu prije spavanja i cicu jer mislim da nema više toliko mlijeka da se samo toga može najeti za cijelu noć...i evo, čini mi se bolje :)) do prvog idućeg zubića kakve su cipke?? imaš sliku? koliko ste ih platili? ja mom niš na nogu ne mogu obuti, zbog rista, tako da još uvijek siroče nema cipelice. držim fige za odgovor iz firme!!! ne znam kakva je kod vas situacija, ali možda te iznenade
< Poruku je uredio autumn day -- 24.3.2015 14:16:34 >
|