mimee -> RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014. (24.3.2015 13:04:36)
|
bok cure i vaši velki bebači! :) pa kako ste? lijepi dani se redaju, nije još pre toplo, ali ide ka tome..nadam se da ih koristite koliko i mi :) Joj, umirem od straha, iako nebi trebala..poslala sam u firmu sort of upit za godišnji iz 2014. i sad čekam odgovor..ne vjerujem da će odobrit, iako crno na bijelo imam pravo, pa postoji tračak nade..al otom-potom [sm=smiley13.gif] Kupili smo little blue lamb cipelice, super su nam, baš za prve korake, jedino će ih brzo prerast, uzeli smo taman veličinu, ima mrvu lufta, ali veći broj od 12-18mj, nisu imali..javit će mi kad dođu, a do tada nosimo ove i haramo po parkićima :) Ja sam prošli tj dosta izbivala da se A privikne da me nema i automatski mi se proizvodnja mlijeka smanjila, sad više nije ni za međuobrok, tak da sam mu počela dodavat ribane voćke nakon što pocica. Ali s obz da se uskoro vraćam na posao, reklo bi se da je to i prirodan slijed :) Autumn, kako ste vi? jel se teta čuvalica snalazi, zadovoljni? a noćno cicanje? meni je A preksinoć tak dobro spavao, probudio se samo jednom[sm=zmeden.gif]da nisam mogla vjerovat, probudila sam se u 1 i do 4 nisam mogla zaspat na kraju jer mi je bilo čudno[sm=hudicek1.gif] ali to je bilo samo preksinoć[sm=jezicek.gif] Mjerili smo se na grupi za dojenje, ima 9925g i 74cm. Strašno mi je bilo smiješno, neki dan sam mu uspjela kupit hlačice vel 68(!!), taman su mu, iako izgleda da im je pobjegao koji cm u duljinu, pa bi bilo više 74, a u isto vrijeme je jedna mama kupovala iste za svoju četveromjesečnu bebu, điz..[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|