FIGICA FIFINANKICA -> RE: Brzi ručak (14.7.2015 15:44:55)
|
ZELENI REZANCI SA TUNJEVINOM,RAJČICOM I MASLINAMA Paket zelenih rezanaca, konzerva pelata, 200 ml pasirane rajčice,2 konzerve tunjevine, tri žlice maslinova ulja,šaka maslina, luk, 2 režnja češnjaka, prstohvat soli, malo vegete, malo origana, 1/2 dl bijelog vina, papar, 4 žlice kisela vrhnja, dvije žlice limunova soka, parmezan Na malo maslinovog ulja dinstati luk i češnjak,zatim dodati tunjevinu koju smo prethodno ocijedili od ulja i šaku maslina,na to dodamo pelate nasjeckane na kockice,pasiranu rajčicu i malo bijelog vina,kuhati najmanje pola sata,dodati malo Vegete,soli,papra,origana,limunovog soka. Rezance skuhat i preliti umakom,staviti na vrh žlicu kiselog vrhnja,posuti parmezanom
|
|
|
|