Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (15.8.2014 7:10:05)
|
Jutro, curice! Žene od akcije [sm=zz_skip.gif], baš ste se dale u ozbiljan posao![sm=smiley36.gif] Ove ljetne akcije moraju uroditi plodom...[sm=smiley1.gif][sm=duda.gif] MM danas ima rođendan, a kako sam na GO, malo sam se ulijenila (gotovo svako popodne spavam[sm=smiley36.gif]), nisam smislila nikakav recept za kolač, tek jučer popodne. Pravila sam kolač do ponoći (uz malu pomoćnicu uz sebe)... Ledeno nebo... Mljac! Kome je poznato, vjerujem da zna o čemu govorim kad kažem da je fantastičan za ljeto![sm=smiley1.gif] Danas ni ne kuham, ili ćemo naručiti pizzu iil nešto takvo. Eto, neću o svom grafu nšta, samo ga vidite... Hipo, što veliš?[sm=zz_mstickle.gif] Hvala ti što navijaš za mene![sm=smiley1.gif] Idemo dan po dan.... Inače, imam svekra i svekrvu koji su baš u redu. Nikakvih problema nemamo, odnos ok, ali još ne znam kako da ih oslovljavam, baš mi neugodno, nikako se osloboditi. Šeficu zovem imenom, a ovo mi je nekako zategnuto... [sm=zmeden.gif] Sve u svemu, nekako izbjegavam oslovljavanje, ali kad treba, uleti tu ili imenom ili baba/nono. [Ide nekako. [sm=jezicek.gif] Puse svima!!![sm=smiley31.gif] [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|