Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 9:55:30
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna tealitas - ponosna ema55 - 06.08. - ponosna ruzmarin222 - 12.08. - ponosna mali andeo - 20.08. perlica - 23.08. pcellica - 27.08. daxy - 30.08. monjikica- 30.08. ucitelj - 30.08 Fiona0802 - 30.08.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 10:33:03
|
|
|
|
nutella2009
|
Ikaa draga čestitke za rođenje malog anđela Anđele , od srca vam želim ba mi budete zdrave, sretne ,lijepe i pametne snjeguljice draga žao mi je zbog drži mi se .. Ostale čekalice akcija, akcija i samo akcija ........... Što se tiče rasprave meni je najdraži paseći ili ti da dogy mali anđeo nadam se da ti je O bila kasnije i da ćeš nam uskoro prijaviti , E da jučer sam bila kod dermatologa tu će me daxy najbolje razumjet dijagnoza photodermatitis i kaže da to nije alergija na sunce već jedna vrsta dermatitisa i kao to nije isto i nesmije se tretirat kao alergija uglavnom da kreme s antibioticima i kortikosteroidima nisu štetne za trudnice jer ne ulaze dubinski pod kožu mogu samo prekomjernim uzimanjem stanjiti površinski sloj kože, prepisao mi je termalnu vodu od Avene, emulziju Antirougeurs i gel 75% Metrioza ( nisam baš sigurna jel točan naziv gela pa ...), rekao je da će ovim preparatima proces oporavka kože biti duži od oporavka da sam mogla uzimat terapiju tabletama a unatoč trudnoći nesmije ih pit. Sve u svemu proći će ali za nebaš kratko vrijeme i tako ja sad idem na posao kao Michael Jackson tona kreme na licu, šešir i još mi fali maska za nos i usta
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 10:50:30
|
|
|
|
daxy
|
nutella drago mi je da si to riješila. Dobro pazi s kortikosteroidima,jako tanki sloj maži i ako ti se pojave prištići na mjestima gdje mažeš odmah prestani mazat to mjesto. Česta nuspojava kortikosteroida je upala korijena dlačice. Drž mi se i izbjegavaj sunce koliko god možeš. Hehe,baš smo vampirice. Ma ljudima je to najlakše objasnit kao "alergiju". Ko će držat predavanje o tome,pa im ja to tako približim.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 10:59:09
|
|
|
|
nutella2009
|
Da draga znam ali on mi je rekao da je našim doktorima najlakše dati pacjentu kortikosteroide i da time sve rješe , da to nije njegov princip rada on ih sam izbjegava davati osim u iznimnim slučajevima kad je to zbilja potrebno tako da ovo što mi je dao nema nikakvih sličnih supstanca.Uglavnom ja sam jako zadovoljna radi se o dr.Tonći Stipić, poliklinika Pablo zbilja je odličan i drag doktor čak mi je dao od Eucerina kremu s faktorom 30 sun lotion extra leicht kao da ne kupujem ...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 11:51:33
|
|
|
|
perlica55
|
Mali andeo držim fige za Nutella nadam se da će ti kremice pomoći Ja ne znam kaj od sebe, nekakvo zatišje na poslu, pa vrijeme kao da je stalo Ima li tko temu za raspravu???
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 12:48:49
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice lijep ti je graf....
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 12:52:40
|
|
|
|
hipo
|
Neki mi je pospan dan...Pala je kisa pa ljencarimo u apartmanu. Graf mi je malo zbrcan jer spavam sat-dva duze. Jutros sam sat duze, al mislim da je skok ok. Vidit cu sta kaze FF za koji dan. Jesu vasi MM u stresu id posla? Ovaj moj je druga osoba na godisnjem. Stalno bi se seksao. Doma, ja moram njega naganjat?! Nutella, zelim ti brz oporavak od M. Jacksona
< Poruku je uredio hipo -- 21.8.2014 12:55:24 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:03:20
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, što se žališ! Iskoristi to!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:03:49
|
|
|
|
nutella2009
|
snjeguljice kako isto razmišljamo baš sad i ja komentiram sama sa sobom kako je perlici graf obećavajuć , joj draga naša perlice meni ovo vodi na tako se nadam ....... Evo i kod nas je krenula kiša nije da se ne radujem ako ništa bar ću moć vani bez šešira i naočala hipo moj moj MM je stalno pod stesom i nema odmora rekla sam mu ako nastavi ovim tempom krknut će ga nešto do 35. mladi je gazda u firmi pa si nemože priuštit godišnji tako da sam ja navikla na ispade a što se tiče keksa kako kad više se njemu da nego meni ja sam ti tu malo penzija
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:05:18
|
|
|
|
nutella2009
|
perlice dosta ti je velika tempica na grafu s obzirom da nam za dva dana piškiš.. Ima li kakvih simptomčića ili naznaka...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:12:17
|
|
|
|
nutella2009
|
hipo skači, skači i samo skači Joj znaš da ti zavidim sve bi dala da se mogu zavalit u neki apartman uz more i zaspat uz otvoren prozor i zvuk kišeeeeeeeeeeeeeee ode glava na tipkovnicu koliko sam se zanijela
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:12:35
|
|
|
|
hipo
|
Ne žalim se, koristim, sta cu jadna Eno se maloprije pozalio da sam ga iscrpila i da mora ubit oko. Kako ja njega, vise se ja naskacem ,a kaze on da se on umori proizvest svu tu spermu Perlice, graf je stvarno lijepi!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:17:53
|
|
|
|
nutella2009
|
E stvarno su svi isti ( opet čast iznimkama da nebi kojeg dobrog MM uvrijedila ) ali stvarno tako je i kod mene mislim svaka poza kakva bila ja se ubijem a on nonšalantno jednu stvar radi i umori se mislim ono ....... i onda kažu da je nama ženama lako ... moš si ga mislit
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:18:48
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
hipo gledam tvoj graf, ma ste nanizali akciju za akcijom!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:20:15
|
|
|
|
nutella2009
|
pcellice jesu gotovi koji nalazi, draga želim ti sreću i da sve bude uredu..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:26:25
|
|
|
|
nutella2009
|
daxy di si jel te kiša uspavala ..... sad ćeš reć je se ova raspištoljila danas
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:34:29
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice, MM mora odradit kamate od doma sto je bio pod stresom Apartman je u zgradi s jos par apartmana. Kat ispod su neki poljaci i ima neki mali od 15-ak godina. I nekidan smo ga uhvatlili kako nam viri kroz prozor Voajerko jedan. Samo smo sjedili na kaucu i gledali tv da ne bude sad nekih ideja...Mali ima pomalo tupav pogled, ko da nije najbistriji, i cijeeeeele dane mimljaaaa, ja sam alergicna na mumljanje i zvizdenje. Tako da u obrani od mumljajuceg voajerka moram preko prozora nabacat tamne rucnike jer su zavjese malo prozirne.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:46:18
|
|
|
|
daxy
|
nutella meni je bilo jako loše,a slabo mi pomažu kremice bez kortikosteroida. A oni su mi super jer mi se brzo smiri crvenilo i povuku se "izbočine". Prestala sam s kremicama i još sutra popijem tableticu i ko nova sam. Ja vam baš uživam u ovoj kiši! Napokon malo predaha za nas Michael Jacksone. hipo MM se oko malo toga stresira,pa ja nemam takvih "problema". Mi se svađamo ko će bit glavni. Tko je umorniji taj popusti.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:47:11
|
|
|
|
perlica55
|
Curke, da moj FF graf jako lijepo izgleda ali gotovo uvijek mi je lijep i školski.. Često mi BT ostane povišena i prva dva dana kad stigne menga Cice su mi se ispuhale, trbuh boli kao i uvijek pred .. Ak ne dođem piškim u subotu, mislim da će mi to biti 13dpo.. MM i ja smo pod užasnim stresom i poslovno i privatno, užass, al ipak je MM taj koji u našoj kući naganja za akciju.. Hipo, ja po cijele dane fućkam, a mama ludiiii
< Poruku je uredio perlica55 -- 21.8.2014 13:48:46 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 13:59:11
|
|
|
|
daxy
|
Joooj,mene iritira to mumljanje. Grrrrr. A najviše mrzim kad ljudi govore sebi u bradu. Ma reci glasno i jasno,a ne da se moram naprezat ko nagluha 60-godišnjakinja da te čujem. Zviždanje mi ne smeta. Uglavnom MM inicira akciju ( nikakvo čudo kad su mu ruke stalno po meni,a čim se sagnem eto ga iza mene. Luđak.) Al ja kad se zagrijem volim bit glavna.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 14:00:28
|
|
|
|
hipo
|
E to sa saginjanjem.....hop!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 14:03:46
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: hipo E to sa saginjanjem.....hop!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 14:24:26
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy i Perlice mogu vas nešto pitati? Zašto se propisuje Klomifen? Znam da je za poticanje ovulacije, ali zašto? Tako da bude više folikula, a kamoli sreće i jajnih stanica, pa da spermić/i imaja/ju veću vjerojatnost nešto oploditi? Pitam jer, ako žena ima potvrđenu ovulaciju, čemu je poticati?
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 21.8.2014 14:25:09 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 14:53:38
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljice dobro si krenila. Više jajnih stanica - veće su šanse da će ih spermiji oplodit - veće šanse da se neke od njih ugnjezde - veće šanse da neke opstanu - veće šanse za uspješnu trudnoću. Zapravo veće šanse za zatrudnjivanje. Recimo dobiješ 3 jajne stanice,2 uspiju oplodit spermiji,al se 1 ugnjezdi. Tako dobiješ kojeg možda ne bi imala.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 17:46:34
|
|
|
|
pcellica
|
pozdrav curke Danas mi jbio prvi radni dan na novom poslu pa sam sva slomljena, nekako psihicki vise, nista mk se ne da, sva sreca nalaze povadila i jos samo rezultate cekam. Na s-gram u utorak idemo. Ika cestitam na curici, nek je ziva i zdrava, datum ti je super Ostale cure, drzite se i samo pozitiva, docekat cemo jednog dana i tu bebicu, ma vise njih
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!