Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 21.4.2010 21:46:55
|
|
|
|
Anoniman
|
si ti sigurna da ja kraj ove 3 divjače ne bi trebala 3-4 puta tjedno to paliti? kaj one naprave!!! nemreš vjerovat! najveći flek na onom dijelu koji je kao za noge je nastao kad je moja Elly uzela baby ulje i prolila cijelu bočicu i utrljala unutra! onda to nisam uspjela riješiti, za par mj. uzela Kata Pavlovićku i ponovila postupak, izludila sam! Na onom dijelu za sjedenje ima soka, čaja, itd. itd. itd. Zlatna djeca, ne?
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 21.4.2010 21:50:27
|
|
|
|
curice
|
zlatna,naravno da su zlatna šta misliš da su moje bolje a ne...varaš se i mi smo imali faze-"krema za sve"-a od tih faza ja dobivala slomove živaca
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 21.4.2010 21:56:33
|
|
|
|
Anoniman
|
a ništa, baš smo mm i ja zaključili da se više isplati kupiti novu garnituru na 1000 rata nego kupovati taj usisavač... al to će pričekat neka bolja vremena... do tad bumo ju pokrivali i pravili se - Englezi... dakle, zaključak ove teme - kako riješiti fleke na kutnoj garnituri je - NIKAKO! hvala svima na sudjelovanju!
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 22.4.2010 8:29:58
|
|
|
|
novamama
|
sa istim razbijam glavu zadnjih par dana... nikako ulovit vremena, ali palniram probat očistit na suho, sa sodom bikarbonom, pa usisati...javim ti....ali sumnjam u uspjeh... najradije bih sve van i potopila
|
|
[Obrisani korisnik] 22.4.2010 9:52:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 11.10.2011 14:59:26
|
|
|
|
KSENIJA1
|
JA IMAM RJEŠENJA ZA VAŠE GARNITURE,STOLICE,TROSJEDE,FOTELJE,TABUREO,BRZO POVOLJNO I KVALITETNO OBAVLJAMO KEMIJSKO ČIŠĆENJE SVIH VRSTA VOZILA,TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA,TEPIHA I TAPISONA,MOŽETE SE NARUČITI NA BR.0959039737.HVALA.
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 11.10.2011 15:00:54
|
|
|
|
mala pcelica
|
A U KOJEM DJELU HRV ORDINIRATE? sorry za velika slova
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 11.10.2011 15:01:55
|
|
|
|
maja
|
Za kožu ili eko kožu najbolje spužvice Schmutz radierer iz dm-a, samo malo vode na njih i sve ode
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 15.10.2011 9:19:42
|
|
|
|
KSENIJA1
|
najviše radimo ZGB.i okolica,a možemo se dogovoriti gdje god vam paše.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!