sretnaz -> RE: Rijecko rodiliste (18.8.2014 0:22:15)
|
Rodila sam u Ri prije 2 godine i nedavno, 24.06. Iskustvo je pozitivno, a u dvije godine se dosta toga promjenilo. Oba puta poštivali su moje želje što se tiče poroda. Sa mnom u sobi je bila žena koja je rodila blizance dosta prije termina i koristila je njihovu izdajalicu, i to neku ful dobru, a svoju je držala u torbi. Iskreno, mislim da izdajalicu uopće ne treba kupovati. Sina sam dojila 15 i pol mjeseci i nikad se nisam izdajala, i sad dojim i izdajalica mi ne treba. A ako ti zatreba uvijek ju netko može ići kupiti. Prije dvije godine bila sam u njihovim spavaćicama, a nakon dva dana u svojoj. Ovaj put sam i rodila u svojoj i bila stalno u svojima, jer su imali gužvu pa nije bilo čistih. Pitala sam i čistu tetru za staviti ispod glave bebi pa nisu imali. Tako da nije loše da imaš i koju tetru, ili bar reci mužu gdje stoje da ti donese. Rekla je medicinska sestra da smijemo presvući bebu ako želimo ali moramo imati svoje pelene. U rodilištu se bebe presvlače 3x na dan (nisam 100% sigurna) Pametno je da si spakiraš kekse, sok... jer veliki je razmak između večere i doručka, a može ti se dogoditi da rodiš po noći i onda nikako dočekati doručak.
|
|
|
|