ruwenzor -> RE: Novi jasličari 2014/2015 (22.9.2014 12:43:58)
|
Hej! Evo i nas u jaslicama! Danas je počelo privikavanje, bila je super, sat i pol me nije ni pogledala, onda ju je neka krizica uhvatila pa me pronašla i htjela se maziti dok teta nije stavila užinu na stol, u sekundi sam joj prestala biti zanimljiva [sm=smiley36.gif] Mrvica moja mala, samo da je jesti, osobito kad su keksi u igri. Ostali smo danas 2 sata, sutra valjda do ručka al ju budem ostavila solo s tetom i dječicom, nadam se da bude dobro prošlo. Inače bili smo na cijepljenju Prevenarom prošli tjedan, s 1. god i par dana ima 8.200 kg i 77,5 cm, hoda uz pridržavanje il neke autiće-guralice, kolica il tak nešt, još se ne usudi sama. Najviše me muči to kaj se H staaaalno negdje penje pa me strah da ne padne, danas se u jaslicama popela na stol za presvlačenje i da nisam bila pokraj bi pala na pod u manevru okretanja na idealnu poziciju da dograbi maramice, a teta je tješila jednog malog koji je neumorno plakao 2 sata i nije ni primjetila da se H popela dok joj nisam rekla, i kad se H opet krenula penjati sam upozorila tetu i čini mi se da je nakon toga počela više paziti na nju (tj. češće je pogledala gdje je). Baš bojim da ju teta ne skuži dok se vere pa da mi padne. Paola, kak je ljepotica? Jel se priviknula? Daze i Mar kak su vaša dječica?
|
|
|
|