belst -> Beta HCG je pala - 5+0 tj. (13.9.2014 9:19:12)
|
Pozdrav drage cure! 13DPO (prije 5 dana) prvi test mi je bio pozitivan (iako druga crtica ne bas jaaako crvena), zadnja M je bila 14.08., isti dan sam radila betu - 29,7 (znam, nije bas nesto velika bila ali...). Vec smo bili u sedmom nebu, naravno... Jučer beta 13,7 !!!! A joooooj ..... Zvala dr, nije radila, cule se mailom, kaže tijelo odbacuje očito, možemo samo pokušati Utrogestane vaginalno 2X2 i strogo mirovanje, a ako krene krvarenje da joj se javim kada stane, za ultrazvuk je još rano i nema smisla ... E sada, naravno da bi učinila SVE da pokušam spasiti trudnocu ALI moram biti sabrana i realna - ovo ne izgleda uopće dobro i sto mislite ima li uopće uzimati Utrogestane, cini mi se da ću time samo odgoditi tj. produžiti ono sto se očito mora dogoditi... i da ću onda možda čak zavrsiti na kiretaži! Nemam iskustva sa ovim, da li vam ovo izgleda kao biokemijska ? Mislite li i vi da je bolje nista ne pokusavati vec pustiti da ide svojim tijekom, kada je beta več ovoliko niska tj. jos je i pala? Hvala vam puno na pomoći i savjetima.... A već sam se bila pridruzila forumu trudnica! Ah....[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|