AnitaZg -> RE: Djevojčice u pubertetu (14.5.2018 22:19:44)
|
IZVORNA PORUKA: belst Znam da će zvučati zločesto ali ja bi to riješila po hitnom postupku- ako poznajem mame tih djevojčica razgovarala bih otvoreno sa njima i upozorila ih kako njihove kćeri verbalno maltretiraju moju te ih zamolila (ljubazno ili ne, ovisi o njima) da to hitno riješe jer cu u protivnom se obratiti "višim" sluzbama (iskreno, ni ja ne znam koje su to [sm=zmeden.gif]). Ako ih ne poznajem, a maltertiranje je stvarno već gadno ja bi ima bez problema prišla sama i upozorila ih da se slučajno nisu usudile više obratitit mojoj kćeri sa takvim komentarima i održala im još i lekciju kako su bahate, zlbne i zločetste... bas me briga, neka me tuže mami i tati!!! Znam da ovo možda zvuči agresivno, ali ja sam JAKO alergična na takva (kao i sva ostala) maltertiranja, pogotovo je to gadno kod curica!!! Da... na prvu bih i ja možda ovako reagirala... Ali bojim se da često kod takvih reakcija izazove kontra efekt pa je više ne zezaju samo za to što su do sada nego i da je tužibaba, mamina maza i slično... A onda dijete može izgubiti povjerenje u te metode rješavanja problema i odluči šutiti o tome pred roditeljima... E to je onda još gore... Sličnu situaciju je imala prijateljica i treba jako puno razgovarati s djetetom te ne napraviti ništa bez prethodnog dogovora sa svojim djetetom - ipak je ono u toj priči najvažnije...
|
|
|
|