eternity -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (25.11.2014 9:43:25)
|
jutro cure [sm=kava.gif][sm=kava.gif] snjeguljice draga[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] baš mi je žao radi gubitka, znam kako ti je, budi hrabra radi sebe i emice, bit će ponovo +, sigurna sam[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] daxy držim fige da folikul bude dobar, da inseminacija uspješno prođe i da nam prijaviš [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] hipo, super za putovanje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], fino je negdje pobjeći i maknuti se od svega[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] perlice, syringa, noema,lourdes,mutilica....[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] mene nije bilo par dana, na brzinu sam pročitala par postova a sad idem čitat što sam sve propustila. dragi i ja smo pobjegli par dana u planine[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif], bilo nam je super, na svježem zraku, daleko od stresa, buke...vino,kamin,šetnje prirodom, noćna druženja[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ma čista uživancija, baš sam napunila baterije. sad u četvrtak vadim neke nove nalaze ( njih jedno 10-15 [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]), svu će mi krv izvući[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ali sve za [sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|