Sunshine28 -> RE: kupnja preko granice? (9.11.2014 9:59:48)
|
mi smo prije isli u Srbiju, prvenstveno zbog u pola jeftinijih cigareta [sm=smiley36.gif], ali i drugih stvari...ali smo s vremenom odustali...iako je stvarno jeftinije, kumovi nasi idu stalno pa nam dofuraju neke stvari....npr. vegeta, tamo isto ona vreca od 1kg kosta nesto smijesno novaca, cca. 30 kuna.... iz BiH nam s druge strane prijateljica koja tamo studira uredno donosi bezreceptne lijekove koji su duplo jeftinji, posebno ovi za djecu...npr. Sterimar otopina za ispiranje nosica, Tantum Verde spray za grlo i zubice...tamo bez recepta cak mozes kupiti ibuprofesn od 800mg! i to isto za nesto malo novca... znam i dosta ljudi iz Osijeka koji idu u Mađarsku po lijekove, moj tata je tako kupio neke koji se i na recept kod nas placau skoro 300 kuna za 140 kuna [sm=smiley20.gif] a kuma tama uzela Maybe baby za 160kn (kod nas u ljekrana skoro 500!) samo druga marka, "Donna" - ako se dobro sjecam.... a na onoj Arizoni u BiH moja kolegica sa posla kupuje stalno sportsku opremu za malo love, a kaze tamo je cula da im je najbolja musterija Ferivi koji tu istu odjecu i obucu u svojim fancy trgovinama po nasim shopping centrima uvaljuje kao originale za zna se vec koliko love....tak da....
|
|
|
|