Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kupnja preko Iherba 22.12.2014 8:03:22
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: Ela28 Ma samo da dođe jer ne znam kakav je postupak sa vraćanjem novca ali čitam baš još neke cure čekaju od 21.11. i 26.11. pa možda ipak još dođe daj Bože mislim da nemaš razloga za brigu...oni su jedna od stranica u koju ne treba sumnjati...
|
|
|
|
RE: Kupnja preko Iherba 22.12.2014 13:59:22
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: monstrum IZVORNA PORUKA: Ela28 Ma samo da dođe jer ne znam kakav je postupak sa vraćanjem novca ali čitam baš još neke cure čekaju od 21.11. i 26.11. pa možda ipak još dođe daj Bože mislim da nemaš razloga za brigu...oni su jedna od stranica u koju ne treba sumnjati... Daj Bože draga da bude tako
|
|
|
|
RE: Kupnja preko Iherba 30.12.2014 10:30:20
|
|
|
|
angellah
|
Narudžba od 15.12. upravo stigla
|
|
|
|
RE: Kupnja preko Iherba 30.12.2014 10:54:04
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: angellah Narudžba od 15.12. upravo stigla Nemoj me zezati a moje od 28.11. još nema čini mi se da neće ni doći ode u vjetar 150 kn
|
|
|
|
RE: Kupnja preko Iherba 30.12.2014 11:33:33
|
|
|
|
Ela28
|
Stigao mi paket ovaj tren ne mogu vjerovati dobro je nije izgubljen idemo dalje u nove narudžbe P.S.Nikakav poklon nisu poslali prošli put sam dobila olovku
|
|
|
|
RE: Kupnja preko Iherba 30.12.2014 12:26:58
|
|
|
|
angellah
|
IZVORNA PORUKA: Ela28 Stigao mi paket ovaj tren ne mogu vjerovati dobro je nije izgubljen idemo dalje u nove narudžbe P.S.Nikakav poklon nisu poslali prošli put sam dobila olovku Jupi, super da nije izgubljen Da, da, mužić obavješten da idu nove narudžbe
|
|
|
|
RE: Kupnja preko Iherba 30.12.2014 23:07:18
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: Ela28 Stigao mi paket ovaj tren ne mogu vjerovati dobro je nije izgubljen idemo dalje u nove narudžbe P.S.Nikakav poklon nisu poslali prošli put sam dobila olovku super..rekla sam ti da nema razloga za paniku
|
|
|
|
RE: Kupnja preko Iherba 7.1.2015 23:30:04
|
|
|
|
mamo
|
Cure, ono što sam saznala vezano za naručivanje preko iherba i carinu je da za narudžbe do 22€ (bez poštarine) ne plaćate carinu, ali bi problem mogao biti taj što iherb ne stavlja račune u pakete pa ako vam ipak zaračunaju carinu, navodno se možete žaliti. Pisale ste da su digli cijene poštarine, da, sad ovise o težini, ali ako je iznos narudžbe veći od 20$ onda je iznos poštarine 50% manji :), do 1 lbs je onda poštarina samo 2.22$ ako je iznos veći od 20$. Uglavnom, ja sam skužila da više nikad neću vitamine kupovati kod nas jer su childlife i solgar i više nego 50% jeftiniji na iherb-u! Ako netko prvi put naručuje, može koristiti moj kod http://www.iherb.com?rcode=DTW647 za 5-10$ popusta :)
|
|
|
|
RE: Kupnja preko Iherba 22.4.2015 20:19:07
|
|
|
|
angellah
|
Ej curke, granulo sunce i treba kupiti kremu za zaštitu od sunca i po to naravno idem na iherb jer ne vjerujem ovim našima... Ima tko kakva iskustva sa tim kremama? Čitam da sve ove dobre su dosta guste, pa razmišljam o losionima sa rasprščivačem. Link za popust na prvu kupovinu: http://www.iherb.com?rcode=PSC748
|
|
|
|
RE: Kupnja preko Iherba 14.8.2017 4:12:01
|
|
|
|
pinkapica
|
Kome treba kod za popust ZEN8198
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!