Ela28 -> RE: Popusti i akcije proizvoda za bebe ! (16.12.2014 21:49:30)
|
IZVORNA PORUKA: angellah IZVORNA PORUKA: Ela28 IZVORNA PORUKA: zima1995 Baš mi je žao što nisam vidjela ovu temu ranije [sm=smiley19.gif] Kupili smo tri paketa pelena Puffies po 84 kn i još da sam imala taj popust od 15 % baš bi mi se kupnja iskoristila. Mada sam i ovako zadovoljna. U biti sam dobila na Kozmo Adventskom 15.000 bodova, ali je pisalo da će bodovi biti dodani nakon završetka Nagradne igre. Sve u svemu, pratim sve akcije a posebno na pelene... [sm=duda.gif] Pošalji mi e-meil pa ti pošaljem kupon za 15 % [sm=smiley1.gif] ma dobila i ja 10.000 bodova ali ja nisam upisala broj kartice pa ništa od toga izgleda a kad brzam tko mi kriv [sm=smiley36.gif] Curke, pošaljite im mail na kozmo@kozmo.hr i zamolite da vam upišu broj kartice na profil. Navedite im email s kojim ste registrirane. [sm=smiley1.gif] Ma baš su nekulturni poslala sam im upit na facebook i objasnila da sam u žurbi zaboravila napisati broj kartice a i ne znam ga napamet. Ali ništa od toga nema uopće odgovora čini mi se i da poruka uopće nije pročitana [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|